Først lagt op 12-11-2018,,senest opdateret 12-11-2018 13:33:56

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

002

 Bornholm først!

Alle landets øboere bør omgående valfarte til Bornholm og træne i overlevelse i et ø-samfund under en suveræn, sejlende kapitalfond.

 

 

 

Samtidig med at Danmarks EU-kommissær Margrethe Vestager kæmper heroisk mod monopoltendenser inden for IT-området (Google, Facebook, Microsoft m.fl.), så har Konkurrencerådet her i landet de senere år godkendt klare tendenser til monopolisering inden for boliglån og pensioner. Og senest inden for færgefart, hvor Molslinjen fik lov til at købe Færgen og derfor nu har monopol, som reelt gør det umuligt at lade forskellige rederier konkurrere om færgeruterne i landet.

Jo mere monopol, jo højere priser, lavere service og ringere innovation. Dette skal så modvirkes af den aftale, som det kapitalfondsejede Molslinjen indgår med staten. Og her er allerede meget at lære af Bornholm.

Når utilfredse bornholmere og Bornholms Tidende i øjeblikket angriber høje priser og dårlig service, så svarer Molslinjen, at de bare overholder aftalen. Desuden viser deres interne regneark, at priserne statistisk set er blevet lavere. Så derfor må det jo være en illusion, når ingen rejsende oplever andet end, at priserne er blevet højere.

Og stigningen i antal aflyste afgange, skyldes bare, at Molslinjen holder sig strengt til aftalen, i modsætning til det forrige selskab, som i strid med aftalen sejlede i højere bølger, end de egentlig skulle. Morakkere!

Alle landets øboere bør omgående valfarte til Bornholm og træne i overlevelse i et ø-samfund under en suveræn, sejlende kapitalfond. Men flyv derover, hvis du vil være sikker på at nå hurtigt og sikkert frem. Ligesom Molslinjens direktør gør.

 

Læs Kølletæppebank: Bornholmske galskaber

 

 

 

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp