Først lagt op 14-11-2018,,senest opdateret 14-11-2018 16:03:40

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

002

 Vi ligner alle fanger

Der skal særdeles kraftige midler til, for at fængselsbetjente kan kende forskel på fanger og besøgende.

 

 

 

Der var investeret omfattende politiressourcer i at standse og retsforfølge en mistænkt terrorist, som skulle være udleveret til Italien, men som den 1. august 2018 vandrede ud af Vestre Fængsel og forsvandt. Medierne lavede overskrifter om ”fangeflugt”, som skulle være sket i forbindelse med et besøg, hvor fangen havde skiftet tøj med en besøgende. Retsordfører Morten Bødskov (S) krævede en rapport fra justitsminister Søren Pape Poulsen.

Nu er rapporten så kommet og ifølge tv2.dk’s referat skiftede fangen ikke engang tøj med en besøgende. ”Den ene (fangen, red.) havde tydelig skægvækst, det havde den anden ikke. Den ene havde shorts på, den anden lange bukser.”

Da besøget var slut, blev den mandlige gæst ført ind i det visitationsrum, hvor den indsatte ifølge procedurerne skulle visiteres efter besøget.

Her blev gæsten undersøgt og efterfølgende ført ind i fængslet som fange. Imens kunne fangen spadsere ud af fængslet sammen med de 4 øvrige gæster. 

Der skal åbenbart særdeles kraftige midler til, for at fængselsbetjente kan kende forskel på fanger og besøgende. For at forebygge flere forvekslinger bør fanger, inden de modtager besøg, udstyres med en tung kugle i låst benlænke.

Det har også den fordel, at hvis betjentene alligevel antager fangen for at være en besøgende, så når den bortgangne fange ikke langt væk fra fængslet.

 

Læs Køllebank: Tredobbelt fake news

Læs Køllebank, Groft sagt: Fingeren ud, fangen ind

 

 

 

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp