Først lagt op 20-11-2018,,senest opdateret 20-11-2018 15:32:30

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

002

Selvbetjening

Også almindelige kunder bør vel tage ordet ”selvbetjening” bogstaveligt og slæbe varerne direkte ud i bilen under fuld videovervågning og politipassivitet.

 

 

 

TV 2’s dokumentarserie ”Hvor er politiet?” tvinger politiet til at gøre noget mod folkevandringen af butikstyve, som slæber varer fra Meny til kioskerne.

Nu gik det ellers lige så godt for politiet med at opdrage bestjålne butiksejere til ikke at melde tyverierne, fordi de vidste, at politiet alligevel aldrig kom. Og så kunne politiet berolige medierne med, at butikstyverier ikke var noget stigende problem, for antallet af anmeldelser var nærmest faldende.

Men efter TV 2 har vist videoer af kolonner af tyve, som genner almindelige kunder tilside for at komme ud af butikken belæsset med kasser af kaffe, slik og skindforede jakker, så har stadig flere almindelige kunder spurgt sig selv, hvorfor de stadig betaler for spegepølsen og mælken. Også almindelige mennesker bør vel tage ordet ”selvbetjening” alvorligt og slæbe varerne direkte ud i bilen under fuld videovervågning og politipassivitet.

Derfor måtte justitsministeren allerede samme dag som første udsendelse, fremtrylle et forslag med ”hotspots”, større straffe og flere udvisninger. Så kan ingen husmor være i tvivl om, at der stadig skal betales for mælken.

 

 

 

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp