Først lagt op 22-11-2018,,senest opdateret 22-11-2018 15:37:42

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

002

Bonnén og Støjberg, fremtidens kvinder

Fremtiden tilhører dem, der multitasker i medierne med formandsdrømme, mordtrusler, erotik, krænkede ægtefæller og busreklamer.

 

 

 

Kunstneren Suste Bonnén er nu blevet dømt for krænkelse. Hun sendte en film med nøgen eksmand til 13 bekendte. Det giver betinget fængsel og bøde, fordi manden følte sig krænket. Bonnén selv mener, filmen er erotisk kunst. Det korte af det lange er, at hun med sagen, filmen og sit penisrensede ansigt som reklame bag på busserne har fået stor opmærksomhed om sin kommende foredragsrække ”Kunst eller krænkelse?”

Og efter Inger Støjberg i medierne havde stjålet dagsordenen på Venstres landsmøde sidste weekend med sine spæde formandsdrømme, så røbede hun til medierne, at hun ti dage tidligere var blevet opsøgt af en drabssigtet mand på en bar, kort før han dræbte en anden kvinde.

Ved at levere sine opsigtsvækkende begivenheder til medierne kort efter hinanden opnår man en langt større samlet opmærksomhed end enkelte spredte begivenheder ville give.

Fremtiden tilhører derfor dem, der i medierne kan kombinere formandsdrømme med mordtrusler. Og som med glat ansigt bag på busser finder erotisk kunst i en krænket ægtemand.

 

Læs Kort og gult: Penis med og uden bus

Læs Kølletæppebank: Feministisk fotokamp

 

 

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp