Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2021, 14. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

 

 

Først lagt op 03-06-2021; senest opdateret 03-06-2021 14:00:00

 

 

Det orginale værk som blev for meget og derfor måtte fjernes.

Foto: Jyllands-Posten

Det genrejste værk med sin nu berømte skaber, Bjørn Nørgaard

 

 

Monuments omvej ad Dronningen

Men nu er monumentet så – her kort inden 50-året for dets opstillelse – genopstillet på sin oprindelige plads i villakvarteret. I renoveret skikkelse. Bl.a. er bleer, lagkage og andre hverdagsting nu indstøbt i bronze.

 

 

 

For 50 år siden blev der opstillet en skulptur af Bjørn Nørgaard i det ny villakvarter Højrisparken i Ikast. Det fortæller Jyllands-Posten i dag (3/6). Skulpturen var et monument over hverdagen. Det bestod af tre store søjler i henholdsvis træ, beton og glatmetal. De dannede rammen om en glaspyramide. Det hele indstøbt med hverdagsting som blandt andet bleer, kaffekopper, legetøj, en opvaskebørste, et kors, en fane – og på toppen af en græstue i pyramiden var en friskbagt lagkage fra den lokale Bager Donslund.

Men efter 33 år (i 1983) blev monumentet flyttet. Lagkagen var hurtigt gået i fordærv og meget andet fjernet af børn. Det var sådan set meningen, fortæller Bjørn Nørgaard til JP. Men beboerne klagede mere og mere. Det så jo herrens ud.

Men nu er monumentet så – her kort inden 50-året for dets opstillelse – genopstillet på sin oprindelige plads. I renoveret skikkelse. Bl.a. er bleer, lagkage og andre hverdagsting nu indstøbt i bronze.

Meningerne er stadig delte. Men en af beboerne udtaler at det højner kvarteret, at her står et værk af så anerkendt en kunstner som Bjørn Nørgaard.

Godt at dette svært tilgængelige kunstværk her efter 50 år af almindelige danske villaejere kan værdsættes ud fra almindeligt begribelige kendsgerninger. Som kunstnerens tætte omgang med vor majestæt og hans produktion af et kongeligt gravmælemonument i Roskilde Domkirke som skal vare til evig tid.

 

 

 

Læs

 

Læs

 

 

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk