Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2021, 15. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

 

 

Først lagt op 05-11-2021; senest opdateret 05-04-2023 14:27:03

 

 

 

 

Volapyk med mening

SMS-sletningerne har aldrig drejet sig om landets eller statsministerens sikkerhed. Sletningerne kan kun dreje sig om Barbara Bertelsens sikkerhed for at undgå at gamle, alt for klare sms’er med sårende sandheder bruges mod hende af hendes nærmeste i en fremtid ingen kender.

 

 

 

”Volapyk” er et stærkt ord. Men det er det ord som flere sikkerhedseksperter i Politiken bruger om statsministerens forklaring på at hendes mobiltelefon automatisk er sat op til at slette sms’er når de bliver mere end en måned gamle.

Statsministerens forklaring er at sletningen sker af hensyn til ”informationssikkerhed”. Volapykken i det er at ministres mobiltelefoner ikke er godkendte til ”klassificeret kommunikation”, og at kommunikation til og fra dem derfor kan opsnappes, fx af en fremmed magts efterretningsvæsen. Det er derfor grov manipulation af befolkninngen at spille en komedie om at sletning af månedgamle sms’er på statsministerens telefon gør en væsentlig sikkerhedsforskel.

Hertil kommer at statsministerens rådgiver i slettesagen ikke er FE eller andre af vores lands professionelle sikkerhedsinstanser, men departementschef Barbara Bertelsen.

Der er vist kun én rationel forklaring på den volapykiske sikkerhedsforklaring i Statsministeriet. Den efterleves kun i hele statsadministrationen af Bertelsen, statsministeren og et par andre i toppen af Statsministeriet. Dvs. af Bertelsens tætteste sms-modtagere, når hun praktiserer sin uformelle, skarpe sms-kommunikation i sin daglige administration. Og hvis Statsministeriets top ikke alle sletter Bertelsens uartigheder efter en måned, så er hendes egne sletninger intet værd.

Sletningerne har tilsyneladende aldrig drejet sig om landets eller statsministerens sikkerhed. De kan kun dreje sig om Barbara Bertelsens sikkerhed for at undgå at gamle, alt for klare sms’er med sårende sandheder bruges mod hende af hendes nærmeste i en fremtid ingen kender.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk