Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2021, 15. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

 

 

Først lagt op 11-11-2021; senest opdateret 12-11-2021 13:13:23

 

 

Foto:.Marianne Stidsen (video.ku.dk)

 

 

Hvor kan litteraturelskere efterhånden finde ro?

Akademi-medlem, dr.phil. og lektor Marianne Stidsen har skabt uro både i Det Danske Akademi og på Københavns Universitet. Mange spørger nu: Hvor sker det næste gang?

 

 

 

 

For 2-3 år siden var Det Svenske Akademi i opløsning. Og jeg gjorde derfor I Køllebanken Sveriges alternativ opmærksom på at “der findes et akademi i Sveriges naboland, hvor alt foregår så fredeligt og værdigt, at kun en inderkreds af kultureliten ved, at det er i live.” Og jeg foreslog at bl.a. Nobelprisen i Litteratur blev uddelt i Det Danske Akademis mere kedelige, men også langt mere værdige rammer.

Men det var før Akademi-medlem Marianne Stidsen rørte så meget på sig, at fire medlemmer meldte sig ud (Læs Gakket ytringsfrihed).

Og her på det seneste har hun så taget sin afsked fra Københavns Universitet på grund af utilfredshed med anklager for plagiat, som hun finder viser at universitetet lider under en “paranoid fejlfinderkultur”.

Derfor må man i dag spørge: Hvor kan litteraturelskere i dag efterhånden finde ro?

 

 

 

Læs

 

Læs

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk