Først lagt op 20-06-2023,,senest opdateret 20-06-2023 13:26:44

 

 

 

 

 

 Resultater på Google fra søgning på ”Apple og Gud”. Privatfoto.

 

Minkskandalen: Kun Apple og Gud kender sandheden

 

Det er skandaløst at der i Folketinget findes politikere der tror, at Verdensfirmaet Apple vil ødelægge sit brand ved at levere slettede sms’er, som kan dræbe en regering.

 

Politikens overskrift på lederen forleden (se foto nedenfor) var fremragende: Lev med det, Mette Frederiksen. Minkskandalen nægter at dø.

Og med en god koncentreret sagsfremstilling. Men tragisk at vælgerne ikke gider den. Overskriften er ønsketænkning fra eliten, de politiske nørder på højst 6 % af vælgerne.

Venstres og Moderaternes forsøg på at bruge skandalen mod Socialdemokraterne i seneste valgkamp blev en fiasko. Mette gik klart frem, også i valgkredse med udryddede mink. Og nu er de to tidligere minkforsvarende, skandalekritiske partier gået med i regeringen, og det betyder at minkskandalen ikke bare er død, men også steget til himmels.

Flere oppositionspartier nægter dog fortsat at se realiteterne i øjnene, og det seneste i skrivende øjeblik er at flere oppositionspolitikere nu vil opfordre Apple til at finde tre år gamle sms’er frem. Det er skandaløst at der i Folketinget findes politikere der tror, at Verdensfirmaet Apple vil ødelægge sit brand ved at levere slettede sms’er, som kan dræbe en regering.

 

 Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

 

 

 

 

Læs

 

Privatfoto fra Politiken.dk 19-06-2023

 

 

 

Læs

 

 

 

 

 

 

Læs

 

 

 

 

 

© klaus@kjoeller.dk

 

 

 

 

 

 

Boris