Kommen­tarer og moraler.

   16-04-2018

 

Berømt politiker ændrer image

Vælgerne tvinger politiker til anonymitet

 

En kendt politikers informationsmedarbejder meddeler, at politikerens medierådgivere har rådet ham til helt at omlægge sit image.

Han har tidligere været meget på fisketur og bl.a. også været på forsiderne med en død torsk, hvis gab han spærrede op. Nogle husker måske også, da han for nogle år siden som den første optrådte med en udstoppet and under armen.

-- Det bliver stadig sværere at være på forkant med udviklingen, udtaler politikeren, som netop er vendt hjem fra løvejagt. -- Folk gennemskuer selv de mest udspekulerede tricks, siger politikeren, som netop har udvidet sin stab med en plastikkirurg.

Den kendte politikers informationsmedarbejder oplyser, at opinionstallene er blevet forbedrede i takt med de seneste ændringer i næsefløjene. Da en vorte blev erstattet med en skønhedsplet, steg tallene med hele 5 points.

--- Hvis jeg ikke samtidig tilfældigvis desværre havde fået en blå fortand, ville tallene være meget bedre, siger politikeren, som ønsker at være anonym.

--- Vælgerne er rigtigt godt trætte af kalkulerede image'er, derfor optræder jeg fuldstændig anonymt i mediedækningen af mine målrettede imageforbedringer. Man vil have den ægte vare, mener politikeren, som er tydeligt lykkelig over endelig at have fundet sig selv.

Dette bekræftes af hans personlige psykoterapeut:

--- Takket være en donation fra en større bank har jeg kunnet hjælpe politikeren til dyb klarhed om sin sande identitet.

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

Hvis du vil af med noget efter at have læst kommentaren, så skriv på www.facebook.com/klauskjoeller

151217klauskjoellerDKforside.bmp