Kommen­tarer og moraler.

Først lagt op 16-04-2018. Senest revideret 27-03-2024 15:30

 

BRITTA-HISTORIEN

KUNST

VIDENSKAB

POLITIK OG MEDIER

RELIGION OG TRO

EPISTEL 666

ÅH, JEG KOMMAER!

”DRENGEN DER SKREV”

MENU

 

 

Politikeren, som nu ønsker at være anonym, blev kendt, da han fangede en torsk med en øldåse i gabet. Foto: YouTube

 

Berømt politiker ændrer image

Vælgerne tvinger politiker til anonymitet

 

En kendt politikers informationsmedarbejder meddeler, at politikerens medierådgivere har rådet ham til helt at omlægge sit image.

Han har tidligere været meget på fisketur og bl.a. også været i TV med en død torsk, hvis gab han spærrede op, således at man klart kunne se en øldåse i gabet (se foto). Nogle husker måske også, da han for nogle år siden som den første optrådte med en udstoppet and under armen.

Imageforbedring strandet på blå tand

-- Det bliver stadig sværere at være på forkant med udviklingen, udtaler politikeren, som netop er vendt hjem fra løvejagt. -- Folk gennemskuer selv de mest udspekulerede tricks, siger politikeren, som netop har udvidet sin stab med en plastikkirurg.

Den kendte politikers informationsmedarbejder oplyser, at opinionstallene er blevet forbedrede i takt med de seneste ændringer i næsefløjene. Da en vorte blev erstattet med en skønhedsplet, steg tallene med hele 5 points.

--- Hvis jeg ikke samtidig tilfældigvis desværre havde fået en blå fortand, ville tallene være meget bedre, siger politikeren, som ønsker at være anonym for at forbedre sin troværdighed.

Stop for kalkulerede image’er

--- Vælgerne er rigtigt godt trætte af kalkulerede image'er, derfor optræder jeg fuldstændig anonymt i mediedækningen af mine målrettede imageforbedringer. Man vil have den ægte vare, mener politikeren, som er tydeligt lykkelig over endelig at have fundet sig selv.

Dette bekræftes af hans personlige psykoterapeut:

--- Takket være en donation fra en større bank har jeg kunnet hjælpe politikeren til dyb klarhed om sin sande identitet.

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk