Først lagt op 07-01-2022

Senest opdateret 07-01-2022 11:20

 

 

 

 

Pirater trues af selvskader

Rygter om bedre fremtidsudsigter spreder sig overraskende hurtigt til søs blandt formodede pirater, fortæller øjenvidne

Det forlyder at besætningen på Esbern Snare her på det seneste har været travlt beskæftiget med at beskytte de tre tilfangetagne formodede pirater mod at påføre sig selv hospitalskrævende selvskader ombord. Efter det rygtedes på skibet at den benamputerede pirat på hospitalet i Ghana blev kaldt til Danmark af den danske regering, meldes om flere voldsomme slagsmål mellem de 3 fangne pirater. Der er således meldt om fem tilfælde af blåt øje, syv forstuvede ankler og to hjernerystelser på bare få timer torsdag aften. Ingen dog akut hospitalskrævende.

En anonymt øjenvidne ombord på Esbern Snare fortæller KjoellerNEWS om de 3 formodede piraters voldsomme afgang fra Esbern Snare:

   —- To af piraterne lod sig højt oppe fra Esbern Snares ræling styrte direkte ned i den lille gummibåd som jo heldigvis var uden hårde kanter. Den ene ramte dog påhængsmotoren og flækkede et øjenbryn.

Men vi kunne heldigvis bare skubbe gummibåden væk så snart alle var nede, og vi satte straks fuld kraft på Esbern Snare, så de ikke havde en chance for at blive reddet af os trods en tilsyneladende brækket arm og massivt blodtab hos den ene, kunne vi se på afstand.

Og selv om de to andre straks sprang overbord fra gummibåden samtidig med de tæskede løs på hinanden med en spegepølse og store flasker mousserende danskvand fra det forråd vi havde givet dem med, så var vi hurtigt uden for redningsafstand.

Og da de satte ild til gummibåden med brændstoffet, var vi langt uden for redningsafstand og bemærkede i øvrigt slet ikke branden, da vi alle så den anden vej.

Desuden havde vi nok at gøre med at undgå at være nødt til at tage alvorligt sårede pirater til fange fra alle de hurtigt sammenstimlede formodede piratbåde som hele tiden angreb os med dødsforagt. Rygter om bedre fremtidsudsigter spreder sig overraskende hurtigt til søs blandt formodede pirater, slutter den anonyme kilde.

 

 

© klaus@kjoeller.dk