Først lagt op 04-05-2022

Senest opdateret 04-05-2022 15:36

 

 

 

 

Foto: Fra DR.dk

 

Kjoles genvej til kroppen

Selv avancerede skeletmodeller med flot kurvede hovedskaller, tydeligt markerede bryster og stærkt farvelagt underliv er ude af stand til at skabe en mere intens kropsnærhed til kvindekroppen

 

 

 

Ved synet af Kim Kardashian d. 2. maj 2022 på Met Gala i New York i samme kjole som Marilyn Monroe havde på i 1962, da hun sang”Happy birthday, mister President” til John F. Kennedy, spurgte flere sig selv, om det er muligt at optræde offentligt i mere kropsnært tøj.

Svaret er nej, ifølge flere eksperter.

Selvfølgelig kan man optræde i mindre tøj, fx bikini. Eller helt uden tøj. Men mere kropsnært tøj, dvs. tøj som smyger sig tættere om hele kroppen end denne kjole, findes ikke. Desuden vil det være strengt forbudt ved et offentligt arrangement som dette at optræde helt nøgen.

Netop kroppens tydelighed i en kjole som samtidig teoretisk set tildækker det hele ved en offentlig begivenhed, gør kroppens overtydelige nærvær ekstra pikant.

De eksperimenter med kropsnærhed man har gjort gennem ekstra overtydelig fremstilling af kvindeskelettet, har aldrig skabt tættere kontakt til kvindekroppen end denne kjole.

Selv avancerede skeletmodeller (se nedenfor) med flot kurvede hovedskaller, tydeligt markerede bryster og stærkt farvelagt underliv er ude af stand til at skabe en fornemmelse af kropsnærhed til kvindekroppen, der kan konkurrere med den stærke fornemmelse denne kjole altid skaber uden lange indviklede forklaringer.

 

Kvinde hinsides kropsnært tøj

Kvinde i ultimativt kropsnært tøj

Foto: Angela Weiss fra begivenheden

Ansigtet

Brystpartiet

Bækkenpartiet

Foto: Fra BBC.com

 

 

 

  

 

 

 

© klaus@kjoeller.dk