Først lagt op 26-07-2018,,senest opdateret 01-08-2018 11:25:45

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

Russisk humor

Da ambassadøren utvivlsomt er et intelligent menneske, som ikke spilder andres tid med indholdsløse tweets, så må hans tweet derfor være en selvironisk vittighed.

 

 

 

Ruslands ambassadør i Danmark, Mikhail V. Vanin, tweetede tirsdag: ”Eftersom der ingen forskel er på den russofobiske tilgang hos den danske regering og opposition, giver det ingen mening at blande sig i danske valg.” Det var en reaktion på FE-chef Lars Findsen, som samme dag Berlingske advarede mod russisk indblanding i folketingsvalg.

Da alle i forvejen ved, at ingen danske partier særligt elsker Rusland. Og alle ved, at Rusland – ligegyldigt hvad ambassadøren tweeter –blander sig i demokratiske valg. Så er det eneste ny i tweeten den officielle indrømmelse, at hvis bare der havde været et enkelt dansk parti, som sympatiserede med Rusland, så ville russerne blande sig.

Men da alle i forvejen regner med, at russerne under alle omstændigheder blander sig, så virker denne indrømmelse påfaldende ligegyldig. Da ambassadøren utvivlsomt er et intelligent menneske, som ikke spilder andres tid med indholdsløse tweets, så må hans tweet derfor være en selvironisk vittighed.

Læs Kølletæppebank: Putins grove festfyrværkeri

Kort version

I Groft sagt-spalten i Berlingske skal en Groft sagt helst ikke overstige 700 enheder. Derfor lavede jeg denne korte version, som bragtes i avisen d. 30-07-2018:

Ruslands ambassadør tweetede: ”Eftersom der ingen forskel er på den russofobiske tilgang hos den danske regering og opposition, giver det ingen mening at blande sig i danske valg.” Det var en reaktion på FE-chef Lars Findsen, som i Berlingske advarede mod russisk indblanding i folketingsvalg.

Tilsyneladende indrømmes det her, at hvis bare der havde været et dansk parti, som sympatiserede med Rusland, så ville russerne blande sig.

Men da alle tager for givet, at russerne under alle omstændigheder blander sig, så virker indrømmelsen påfaldende overflødig. Da ambassadøren utvivsomt er et intelligent menneske, som ikke spilder andres tid med overflødige tweets, så må tweetet derfor være en selvironisk vittighed.

 

Læs mine Groft sagt og andet i Berlingske på B.dk.

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp