Først lagt op 09-08-2018,,senest opdateret 19-08-2018 12:04:47

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

Fanebærere

Det er pudsigt, at propagandatricket med, at bevægelsens faner bæres foran ansigterne på kvindelige fanebærere, får mange til at synes, at det er synd for kvinderne, at de skal stille fanerne.

 

 

 

Folk, der går med burka eller niqab, ønsker sharia indført, og demokratiet afskaffet.

Det er sødt, at mange velmenende, politisk korrekte danskere og stort set alle vores medier synes, at det er synd for kvinderne, at de ikke mere må gå med ansigterne tildækket. Men det er tragisk, at hverken de velmenende danskere eller medier åbenbart ønsker at bruge anledningen til at bekæmpe en politisk bevægelse, som vil afskaffe velfærdsdemokratiet. Og indføre et modbydeligt religiøst diktatur.

Det er pudsigt, at tricket med, at bevægelsens faner bæres foran ansigterne på kvindelige fanebærere, får mange til at synes, at det er synd for kvinderne, at de skal stille fanerne. Man glemmer, at fanerne bare er ét blandt mange propagandamidler mod både de velmenende danskeres velfærdsdemokrati og de fri medier.

Men sagen viser heldigvis også, at ingen her i landet anser bevægelsen for rigtig farlig. For så ville ikke kun dens kvindebårne ansigtsfaner, men også dens medlemmer blive forbudt til alles jubel. Ellers ender vi alle som fanebærere.

Læs Kølletæppebank: Integrationspotpourri

Læs Kølletæppebank: Tvang gør frivillig-kavalkade

Kort version

I Groft sagt-spalten i Berlingske skal en Groft sagt helst ikke overstige 700 enheder. Derfor lavede jeg denne korte version, som blev bragt i avisen d. 19-08-2018:

Folk, der går med burka eller niqab, kæmper for sharia og afskaffelse af dansk demokrati. Men mange velmenende danskere og medier synes, det er synd for kvinderne, at de ikke mere må gå med ansigterne tildækket.

Tricket med, at bevægelsens faner bæres foran ansigterne på fanebærerne, får mange til at synes, at det er synd, at fanerne skal rulles sammen. Man glemmer, at fanerne bare er ét blandt mange våben mod både velmenende danskeres velfærdsdemokrati og de fri medier.

Men sagen viser også, at ingen her i landet anser bevægelsen for rigtig farlig. For så ville ikke kun dens kvindebårne ansigtsfaner, men også dens medlemmer blive forbudt til alles jubel. Ellers ender vi alle som frivillige fanebærere.

Læs mine Groft sagt og andet i Berlingske på B.dk.

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp