Først lagt op 16-08-2018,,senest opdateret 20-08-2018 13:15:51

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

Uffe uden ende

End ikke de klogeste kommentatorer tør gætte på, hvornår statsministerkandidat Uffe Elbæk ramler ind i sund fornuft. Og om han i givet fald overhovedet bemærker det.

 

 

 

Det er kommet på mode, at politiske partiformænd, som ingen vælgere seriøst kan forestille sig som statsminister, melder sig som statsministerkandidat. Den politiske journalistik og kommentariatet griber vrøvlet begejstret, og den seneste statsministerkandidat, Pernille Skipper, er i disse dage stjerne på TV 2 News.

Politikerens sande format viser sig så, når politikeren udnytter opmærksomheden til at udsende informationer. Pernille udsender den respektindgydende banalitet, at hvis Mette Frederiksen må melde pas, så er Pernille da klar. En anden umulig statsministerkandidat, Uffe Elbæk, fremturer derimod med mere nonsens og er senest ude med forslag om gakkede ministerier.

Pernille får altså styrket sit image med almindelig sund fornuft. Så let slipper vi ikke for Uffe. End ikke de klogeste kommentatorer tør gætte på, hvornår statsministerkandidat Uffe ramler ind i sund fornuft. Og om han i givet fald overhovedet bemærker det.

 

Læs Køllebank, Groft sagt: Alternativ begavelse

Læs Køllebank: Organet for Elbæks agurkeorgie.

Læs om dengang Uffe faktisk fik en ende, foreløbigt: kommentaren Netværk, makværk og håndtaske. Elbæk blev fældet af sin grænseløse, enfoldige godhed, som gjorde ham åndeligt utilgængelig for rådgivning.

Kort version

I Groft sagt-spalten i Berlingske skal en Groft sagt helst ikke overstige 700 enheder. Derfor lavede jeg denne korte version, som bragtes i avisen d. 20-08-2018:

Det er kommet på mode, at politiske partiformænd, som ingen vælgere seriøst kan forestille sig som statsminister, melder sig som statsministerkandidat.

Politikerens sande format viser sig så, når politikeren udnytter opmærksomheden til at udsende informationer. Pernille Skipper udsender den respektindgydende banalitet, at hvis Mette Frederiksen må melde pas, så er Pernille da klar. En anden umulig statsministerkandidat, Uffe Elbæk, fremturer derimod med eskalerende nonsens om sine ny, gakkede ministerier.

End ikke de klogeste kommentatorer tør gætte på, hvornår den fritflyvende statsministerkandidat Uffe møder muren af sund fornuft. Og om han i givet fald overhovedet bemærker det.

 

Læs mine Groft sagt og andet i Berlingske på B.dk.

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp