Først lagt op 27-11-2018,,senest opdateret 27-11-2018 14:23:50

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

002

”Klask”, sang den fede dame

”EU har godkendt brexit, men den fede dame har ikke sunget endnu,” skrev Jyllands-Posten i går (26/11). Men plottet tyder på, at damen ender med et syngende klask.

 

 

 

Politik er tv-teater. Derfor er det et skrupskørt plot, tilhængerne af Brexitaftalen har lagt, at May som en artig skolepige først får ros og klap af EUs tunge drenge i Bruxelles og derefter tager hjem til London og overbeviser alle om, hvor ubarmhjertig hun har været i forhandlingerne mod de tunge drenge Juncker, Tusk og chefforhandler Michel Barnier.

Teksten fortsætter under billedet.

Det havde været mere smart, hvis EU-drengene i stedet havde ventet ydmygt på UKs afgørelse. I respekt for en af EUs største medlemsstater. Og i ventetiden havde holdt pressemøder, hvor de ydmygt indrømmede, at de tager deres del af ansvaret for, at UK har valgt at sige farvel. Og derfor vil gøre det bedre i fremtiden.

Men det er et utænkeligt plot. Og det er problemet. Ud over at alle de tunge drenge og deres omgivende politiske nørder tror på overtalelseskraften i 585 siders udspekuleret prosa, som er volapyk for 94 pct af befolkningerne, både i EU, i UK og i resten af verden.

 

Læs kommentaren TV’s diskrete politiske propaganda

Læs kommentaren EU-folkemobning

Læs Køllebank, Groft sagt: EUs læringsproblem

 

 

 

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

ALLE BØGER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp