Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2020, 13. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

Først lagt op 18-02-2021;,senest opdateret 18-02-2021 13:27:31

 

 

 

 

 

Prins Philip 99 år, og Bill Gates 65 år

 

Gamle, men ikke evige drenge

Hold godt øje med de kongelige og de uanstændigt rige, hvis du ønsker at følge med i hvornår evigt liv bliver muligt her på kloden.

 

 

 

 

I øjeblikket kæmper vi mod corona. Men i et større perspektiv kæmper vi altid mod enhver sygdom, som kan nedbryde os og fremskynde døden. Og vi vil først have vundet den kamp, når mennesket lever evigt her på Jorden eller på andre kloder i universet. Når ingen sygdom eller alderdom mere kan gøre kål på os.

Men hvilke mænd og kvinder kommer først til at undgå døden og leve evigt?

Det bliver kongehuses mest ansete medlemmer som fx britiske Prins Philip, som lige i disse dage i øvrigt er indlagt. Og det bliver verdens rigeste som fx Bill Gates.

Kongelige personers evige liv støttes ideologisk og økonomisk af deres nation. Rige personer som Bill Gates’ evige liv støttes af hans uendelige betalingsevne til de seneste medicinske landvindinger. For os almindelige ukongelige og ikke-rige har det evige liv meget længere udsigter.

Den medicinske forskning når ikke i Prins Philips og næppe heller i Bill Gates’ levetid dertil at de kan få evigt liv direkte. Men så kan de – som Walt Disney – lade sig nedfryse med henblik på om et halvt eller helt århundrede at blive optøet og behandlet, når det evige liv er blevet teknisk muligt.

Så hold godt øje med de kongelige og de uanstændigt rige, hvis du ønsker at følge med i hvornår evigt liv bliver muligt.

 

 

 

Læs

 

Læs

 

 

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk