Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2021, 14. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

 

 

Først lagt op 14-09-2021; senest opdateret 14-09-2021 13:33:44

 

Foto: DR.dk

 

 

Knold i snakken

Formentlig er Støjberg-sagens kerne, at ingen i hendes administration har turdet gøre hende sur i denne sag, og derfor holdt alle artigt bøtte.

 

 

 

Det er op ad bakke for anklagerne i sagen mod Støjberg.

De skal dokumentere, at Støjbergs plan var at køre frem med det udadvendte papir, pressemeddelelsen af 10/2 2015, og holde det indadvendte papir, ministernotatet af 9/2 2015, i skjul. I pressemeddelelsen fortælles intet om undtagelser fra adskillelse af asylpar. I ministernotatet findes alle undtagelser.

Det korte af det lange er, at administrationen omkring Støjberg tilsyneladende har snorksovet i sagen, og det dokumenterer anklagerens afhøringer i disse dage, selv om formålet er det modsatte. En fuldblods politiker som Inger Støjberg finder sig ikke bare i, at alle naivt tror hun blander sig i alt der sker i et ministerium, stort som småt.

Formentlig er sagens kerne, at ingen i hendes administration har turdet gøre hende sur i denne sag, og derfor holdt alle artigt bøtte. Men at omskabe en politisk selektiv pressemeddelelse fra Støjbergs spindoktorer til et administrativt bindende ministerdokument, overstiger selv en mægtig Rigsrets formåen.

 

 

 

Læs

 

Læs

 

 

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk