Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2021, 15. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

 

 

Først lagt op 09-12-2021; senest opdateret 09-12-2021 11:35:19

 

 

Foto:.Støbeskeen. Amatørteatret i Frederiksværk.

Minkskandalen er en omvendt udgave af Ludvig Holbergs komedie ”Den politiske kandestøber”: Minkskandalen opstod fordi ingen støbte kander, men bare opførte sig som om alle mink kunne aflives uden stort ståhej.

 

 

Forsmåede rådgivere

Det er uanstændigt at vores statsminister Mette Frederiksen besluttede den totale udryddelse af danske mink uden at have forstået at det var ulovligt. Men det er direkte tragisk for Danske Minkavlere at de åbenbart har totalt manglet relevante rådgivere så de kunne kæmpe effektivt imod uanstændigheden.

 

 

 

 

Selv nok så gode love og bestemmelser i dansk demokrati er kun noget værd for minkavlere og andre, hvis de har ansat folk der forstår love og bestemmelser.

Det er groft uanstændigt at vores statsminister Mette Frederiksen besluttede den totale udryddelse af danske mink uden at have forstået at det var ulovligt. Hun er jo topforsynet med hære af rådgivere i danske love og bestemmelser. Men det duer mindre end en papskid, hvis hun ikke lytter, eller hvis rådgiverne går ud fra som en selvfølgelighed at hun og andre ministre faktisk læser de forberedende dokumenter som hun og andre forsynes med op til vigtige møder.

Men det er direkte tragisk for Danske Minkavlere at de åbenbart har totalt manglet relevante rådgivere. Både juridiske rådgivere som kendte de relevante love og bestemmelser for foreningens overlevelse, og spindoktorer der kunne have udnyttet de nu afslørede ulovligheder omkring minkenes udryddelse til at skabe en masse oprør i medierne for at afværge minkerhvervets nedlæggelse.

Minkavlerne er selv ude om det. De har åbenbart aldrig fået den idé at kontakte en kompetent juridisk rådgiver. Lovgivning som skal beskytte minkavlere og andre befolkningsminoriteter er kun noget værd i det omfang minoriteterne råder over juridisk og mediemæssig kompetence, så de fx kan forhindre en overivrig regering, som ikke har tid til at læse dokumenter op til deres vigtigste besluttende møder, i at begå lovbrud.

 

 

 

 

Læs

 

Læs

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk