Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2021, 15. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

 

 

Først lagt op 21-12-2021; senest opdateret 21-12-2021 15:49:06

 

 

Foto: Barnebrud. vg.no

 

 

Æreløs parring

Af overlevelsesgrunde ser vi frem til den dag (og nat) hvor indførte småpiger slipper fuldt lovligt.

 

 

 

 

Hvis systemet laver noget som store dele af befolkningen synes er noget lort, så er det værst for systemet. Det er hele ideen i demokratiet. Så kan godt mundskårne politikere plukke en masse vælgere på at lave systemet om, så lortet undgås. På den måde leder lort til forbedringer og stemmefremgang.

Når kønsmodne mænd, som fra deres hjemland er vant til at de kan parre sig med små piger de tager til ægte, kommer her til landet med disse små piger og praktiserer deres hjemlands skikke, så kan enhver barnefødt dansker se, det er gak.

Men når nogle danske myndigheder ledet af Inger Støjberg forhindrer det, så gør nogle politiske partier højere myndigheder opmærksom på den internationale ret til familieliv, således som det også er skik og brug i indvandrernes hjemlande.

Og så kommer der afhøringer og kommissioner med dommere, som kender lovene ud og ind. Og Inger Støjberg som ganske vist har snakket smart udenom – går den, så går den – sidder derfor nu alligevel i saksen: uden ære og Dannebrogsorden, men med fodlænke i 60 dage. Fordi 25 ud af domstolens 26 dommere var enige om at retten til familieliv var blevet brudt, da småpigerne blev adskilt fra de kønsmodne mænd.

På en måde forstår man godt mændene. Hvorfor drage til fjerne, eksotiske lande, hvis man må opgive dybt indlejrede skikke fra hjemlandet?

Men det korte af det lange er altså, at vores system nu har fået et puf i den rigtige retning. Det er vi ihvertfald nødt til at tro på. På langt sigt. Af overlevelsesgrunde ser vi frem til den dag (og nat) hvor indførte småpiger slipper fuldt lovligt.

 

 

 

 

Læs

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk