Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2021, 15. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

 

 

Først lagt op 28-01-2022; senest opdateret 28-01-2022 17:07:55

 

 

En del af holdet i funktion. Foto: 888sport.dk

 

 

Let håndboldkrop at fatte

Min yndlingsfigur i håndbold er baglæns hop ind i målfeltet med skud fra ryg, hvor den skruede, harpiksmættede bold tager en omvej via gulvet ind i målet bag målmanden.

 

 

 

 

Pinligt så lidt man behøver vide om håndbold for at finde det spændende om vi vinder Europamesterskabet her i weekenden. Der skal nok findes seere som opfatter og forstår alle spillets raffinementer og TV-kommentatorernes forklaringer. Men jeg tælles ikke blandt dem.

Der er meget vold i kampene. Og det kan enhver få øje på uden en masse forklaringer. Men hvorfor giver noget straffe, for ikke at sige to minutters udvisning? Lige efter sker tilsyneladende det samme, men alle tilskuere klapper og jubler over den efterfølgende godkendte scoring. Men der er heldigvis også raffinerede kropsfinter, badutspring og boldskruninger, som enhver forstår uden vejledning. I hvert fald når vores hold er på banen.

Min yndlingsfigur er baglæns hop ind i målfeltet med skud fra ryg, hvor den skruede bold tager en omvej via gulvet ind i målet bag målmanden. Ligner et klip fra en moderne ballet til spontan folkesus i hal. Uden fed harpikssovs på bolden ville den rotere langt udenom målet.

Trænerens indforståede, rappe anvisninger for åben skærm når spillet er afbrudt, er indforstået volapyk som langt overgår de mest spidsfindige kommentarer til dansk politik. Men heldigvis er der langt mere letforståelig krop i håndbold end der er i politik.

I øvrigt er jeg bedøvende ligeglad med om jeg forstår det mindste. Bare vi vinder.

 

 

Læs

 

 

 

Læs

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk