Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2022, 16. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

 

 

Først lagt op 08-09-2022; senest opdateret 08-09-2022 12:54:04

 

Bacon set fra bagsiden. Foto: Fra Jyllands-Posten 08-09-2022

 

 

En penis-ommer

Og så påstås det, at manden med introduktionen af fuldt synlige penisser i tv-serierne erobrer kvinders territorium.

 

 

 

 

Nyhedsbranchen er blevet hårdt ramt af krigen og krisen. Flere af de førende nyhedsmedier herhjemme slås med stigende udgifter, faldende forbrugertillid og en generel usikkerhed i markedet.

Ja. Og for de danskere der stadig måtte tvivle, fremgår pressens problemer glasklart i en artikel i dag i Jyllands-Posten om penissens introduktion i amerikanske tv-serier. Emnet behandles over to avissider, men uden et eneste billede af en penis. Ikke engang en slap, henslængt penis er der blevet plads til.

Og så fortælles det ovenikøbet, at der gøres udbredt brug af særdeles virile penisattrapper i tv-serierne. Mandlige skuespillere er ret forfængelige. Men læserne vises ikke engang skyggen af en attrap i artiklen. Ikke engang en naturtro én.

Og så påstås det, at manden med introduktionen af fuldt synlige penisser i tv-serierne erobrer kvinders territorium. Men hvem har nogensinde set en fuldt udfolden kusse i en tv-serie udenfor porno? Kvindelige skuespillere har i årtier klaret sig helt uden så meget som antydning af en kusseattrap.

Tror da pokker at avislæsere falder fra med så elendig journalistik i en af vores førende aviser. Og så ovenikøbet om et så væsentligt emne. En klar ommer.

 

 

 

 

Læs

 

Læs

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk