Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2022, 16. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

 

 

Først lagt op 22-10-2022; senest opdateret 22-10-2022 12:47:06

 

Foto: Fra Google, APNews

 

 

Berlusconi værre end Løkke

Det bliver sværere og sværere at slippe af med politiske veteraner

 

 

 

 

I den ny italienske treparti-regering indgår et politisk par hvis grad af groteskhed overgår alle andre politiske pardannelser i europæisk politik. Alene det fysiske sprænger rammer: en yngre, politisk uerfaren kvinde Meloni med udslået hår og fletning i nakken, og en affældig, men ekvilibristisk restaureret mediemogul og politikerveteran Berlusconi. Med marmorhvide tænder, som hele tiden blomstrer i et kvalmende forlorent dræber-smil, og med evigt gnistrende kulsort hår.

Folk som stadig tvivler på at det evige, fysiske liv her på kloden er på vej, bør iagttage Berlusconi nøje og lære deraf. Den mand overgiver sig aldrig frivilligt til det evige, hinsides liv. Aldrig. Han er således langt værre end Lars Løkke som dog kun aldrig forlader dansk politik – ved at forsøge at holde vægten nede.

 

 

 

 

Læs

 

Læs

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk