Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2023, paperback, 2. rev. udg. 17. oplag

2004, 2007, paperback, 2016- , print on demand

2015- , print on demand

 

 

 

 

 

Først lagt op 21-04-2023; senest opdateret 22-01-2024 11:34:28

 

 

Hjemmelavet fotocollage fra regeringstoppens buskampagne

 

 

 

Hej, virkelighed!

Hvad bussen fortalte

 

 

 

 

Regeringtoppens trekløver opholder sig ikke i bussen alle de uger buskampagnen foregår. Naturligvis ikke. Det har de slet ikke tid til. De kører sammen i bussen det sidste stykke frem til nærmeste bys politiske forsamling i en sværm af politiske reportere. Bussen samler dem op fra ministerbiler, fly og andre moderne transportmidler som bringer dem frem til bussen, som er ganske let at kende på lang afstand med sin kampagnebemaling.

Når topministrene så fotograferes i bussen, vinkende fra bussen og smilende, når de stiger af bussen, er medierne rustet til at viderebringe historien om den treenige landsdækkende bustur.

Og efter den politiske debat går regeringstoppen op i bussen igen og kører bort sammen så langt øjet rækker. Og vi ved alle, at i en sådan lang bustur over flere dage, med tissepauser, ophold ved raststeller, kommer man hinanden ved. Man rystes sammen. Ellers havde man jo valgt en anden transportform til at komme landet rundt: fly, ministerbiler.

Historien om den landsdækkende bustur er en historie om Mor Mette, Far Løkke og unge Ellemann som omsider spreder klarhed og kærlighed om regeringsprogrammet landet rundt. Og om et trepartiregeringsprojekt som er båret af et sitrende varmt fællesskab som endda kan styrkes af en lang bustur.

Og om et land uden bare en enkelt politisk tv-reporter ved landets busbærende politiske medier, DR og TV2, som tør gøre åbenlyst grin med komedien.

 

 

 

 

Læs

 

 

Læs

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk