Først lagt op 27- 09-2023,,senest opdateret 27-09-2023 20:22:36

 

Bidens kæledyr, schæferen Commander, kæler i Det Hvide Hus’ sofaer med præsidentparret

 

Privatfoto fra Skatteministeriets hjemmeside. Ifølge billedteksten, sikrer ”Skatteministeriets koncern” finansieringen af den offentlige sektor.

 

Collage med Bidens kæledyr og et modelfoto af ansat i Danmarks Skatteministeriums koncern . 27-09-2023

 

Megen lærdom er spildte Guds ord på Ballelars

Både de foreløbige danske ejendomsvurderinger og amerikanske præsident Joe Bidens bidske kæledyr afslører at hære af toptrænede spindoktorer ofte må kæmpe forgæves mod åbenlyst idioti.

 

 

 

Joe Biden er blandt de verdensledere der er tættest bemandet med spindoktorer. Alligevel kan BBC News i dag fortælle, at et af præsidentens kæledyr mandag aften overfaldt en af hans Secret Service agenter. Det oplyses at det er 11. gang dette kæledyr, som lyder navnet Commander, har bidt en vagt ved det Hvide Hus eller ved Biden-familiens bolig.

Spindoktorerne forklarer det med, at kæledyret er stresset. Og nu skal det så optrænes intensivt i afstressning.

Ja ja, det er let at ryste på hovedet over at man ikke bare anskaffer et meget mindre, og mindre bidsk kæledyr, som befolkningen kunne elske og derved også elske præsidentparret mere op til næste valg.

Men også herhjemme kæmper spindoktorer forgæves. I Jyllands-Posten i dag erkender skattemyndighederne, at de undlod at inddrage oplysninger, der kunne have relevans for vurderingen af ejendommes værdi. Og de erkender at det er en af grundene til at der findes eksempler på meget høje grundværdier.

Men så må de i ministeriet, langt ned i rækkerne, da have været klar over at mange borgere ville blive rasende, og at ministeriet så ville få et alvorligt forklaringsproblem. Men alligevel udsendte man tallene. Og ingen i Skattteministeriet har indtil nu ulejliget sig med at røbe, hvilke private firmaer der har tjent kassen på at lave de håbløse beregninger.

Mod så åbenlyse tåbeligheder kæmper selv en minister der er udstyret med op til 3 toptrænede spindoktorer, forgæves.

 

 

Læs

 

Læs

 

Læs

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk