Først lagt op 24-11-2023,,senest opdateret 24-11-2023 11:02:07

 

 

 

Flere og flere hagekors dukker op i danske skoler. Undervisningsminister Mattias Tesfaye gør nu landets skoledeledere opmærksom på at man, altså elever, kan blive smidt ud af folkeskolen for den slags.

Collage af udsnit af  privatfotos fra folkeskole og fra Youtube-video

 

Hagen ved hagekors

Det forpligter at være indvandrerpolitisk forbillede for vort broderland Sverige. Også når det gælder om at slå ned på brugen af hagekors og ord som ”jødesvin” rundt om på skolerne.

 

 

 

 

Selvfølgelig ved skolelederne, som efter min erfaring er kompetente folk, godt allerede, hvilke midler de råder over, når de møder hagekors og ord som ”jødesvin” på deres skole. Men når undervisningsministerTesfaye nu alligevel går ud og gør skolelederne opmærksom på deres ansvar for at gøre noget, så sker det vel i håbet om, at de faktisk bruger deres midler her og nu.

Men selvfølgelig tøver skoleledelserne med at dramatisere sagen. De synes først og fremmest, at de er ansvarlige for at holde fred på skolen, så alle eleverne kan lære at regne, læse og skrive i ro og orden. Og det gør man bedst og lettest her og nu ved at nedtone forstyrrende hagekors-provokationer og lade som ingenting, ofte skjult bag en masse tappert bullshit over for bekymrede medier og forældre. Sådan som vi har set og hørt det i TV i dag (24-11-2023).

De oprørende hagekors-eksempler i vores skoler giver et aktuelt indblik i den proces de fleste europæiske lande i øjeblikket gennemgår - afhængigt af hvor mange indvandrere fra mellemøsten de har modtaget. Sverige har i årtier praktiseret tappert bullshit og heroisk ”tystnad” over for deres overvældende indvandring. Men lider nu under konsekvenserne: ustyrligt accellerende bandevold, som truer med at ødelægge landet. Det er kommet så vidt, at den svenske regering den seneste tid er begyndt at betragte Danmark som foregangsland angående indvandringspolitik.

Derfor bør Tesfayes diskrete opsang til skoleledelserne tages alvorligt. Det forpligter at være indvandrerpolitisk forbillede. Også når det gælder om at slå ned på brugen af hagekors og ord som ”jødesvin” rundt om på skolerne.

 

 

Læs

 

Læs

 

Læs

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk