Først lagt op 06-03-2019

Senest opdateret 24-10-2023 15:11

 

Britta-historien

Kunst

Videnskab

Politik og medier

Religion og tro

 

Videnskab

 

 

Latter letter forståelsen

Redaktionschef på TV Avisen roser metoden.

 

Helt nye undersøgelser viser, at jo bedre humør en ekspert er i, jo mere forstår seerne af det, der bliver sagt.

Derfor bliver der nu på universitetet afholdt intensive træningsforløb, hvor forskerne lærer at formidle deres budskaber med et smil.

Én af de første, som har haft brug for det, han lærte på kurset, er professor, dr.med. Killall, som holdt en meget høj seerscore, mens han fortalte om en helt ny epidemi, der hastigt bredte sig i alle civiliserede lande, uden at lægerne kunne stille noget op mod den. Der var enighed om blandt medieeksperter, at den høje score ikke så meget skyldtes budskabets indhold, men snarere formen.

Teksten fortsætter efter annoncen

Killall var kommet ned ad en trappe til tonerne af Always look at the bright side og havde fremført sit budskab siddende på en høj barstol, mens han flirtede med alle kameraerne. Tre sexede piger i nødtørftig sygeplejerskeuniform vuggede og stønnede i baggrunden, mens han i en smittende rytmisk rap-form formidlede sine informationer til befolkningen.

-- Vi var nødt til at gøre noget ekstra, udtaler redaktionschefen på TV Avisen. -- Ellers kunne en nyhed om en epidemi, som lægevidenskaben står magtesløs over for, let skabe tumulter. Nu forstod folk helt klart, at situationen er så alvorlig, at det slet ikke hjælper at gå i panik.

Killall var selv meget godt tilfreds med sin debutoptræden, men mener dog, at han bør arbejde mere med sine vittigheder.

 

Læs kommentar Ledelse med humor

 

Læs 2. rev. udg. af Latter letter forståelsen.

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

151217klauskjoellerDKforside.bmp