Først lagt op 28-06-2019

Senest opdateret 11-01-2024 21:59

 

Britta-historien

Kunst

Videnskab

Politik og medier

Religion og tro

 

 

Kære Donald  Kære Kim

Læs højdepunkterne i den fulde, fortrolige brevveksling mellem USA's præsident og Nordkoreas leder.

 

USA’s præsident Donald Trump og Nordkoreas leder, Kim Jong-un, har udvekslet fortrolige breve. Det er dog sluppet ud fra Trump, at Kim Jong-uns brev til ham er ”smukt”.

Kim Jong-un har sluppet lidt mere ud om Trumps brev: Det er ”fremragende”, og Kim vil ”alvorligt overveje det interessante indhold".

KjoellerNEWS har brevenes fulde indhold. Ved en atmosfærisk forstyrrelse kombineret med en yderst uheldig og aldrig før set kvantefysisk interferens mellem jordcirkulerende elektroner stod begge breve pludselig på iPad’en midt mellem noget dårligt, groft porno, som også var dukket op af sig selv.

Klimaks i Trumps fulde brev til Kim Jong-un lyder således:

”Du er den højeste og mest slanke mand, jeg kender. Ingen, INGEN, holder deres fødder så parallelt, som du gør, når du går. Og dit hår stritter aldrig, ALDRIG! Og Kim: Du er smidig og slank. Dine kinder buler indad. Men overdriv ikke, så dem af dine undersåtter med lidt sul på sidebenene føler, du praler af at være i fuld selvkontrol.”

Og Kim Jong-un skriver bl.a. tilbage:

”Alle kan lære høflighed af dig, Donald. Din sans for nuancer indgyder respekt. Ingen er mere ædel og overbærende end dig i håndtering af åbenlyst idiotiske, tanketomme, ja livsfarlige modstandere. Endelig har USA fået en leder af et moralsk format, som gør alle andre statsledere stolte, og som giver os et forbillede at leve op til --- selv om vi alle indser, at det ikke kan lade sig gøre at overgå dig.”

 

Læs Trumpiana, Kølletæppebank

Læs Nordkorea i os, Kølletæppebank

 

 

© klaus@kjoeller.dk

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

151217klauskjoellerDKforside.bmp