Først lagt op 04-09-2019

Senest opdateret 04-09-2019 16:05

 

Britta-historien

Kunst

Videnskab

Politik og medier

Religion og tro

Epistel 666

 

Forfatter overlever attentat

Forfatteren Klaus Kjøller mirakuløst reddet. Pistolvæbnet attentatmand krævede Kjøller nu!

En ukendt, pistolbevæbnet attentatmand trængte ind gennem haveindgangen til forfatteren Klaus Kjøllers villa. Men han fandt ikke forfatteren. Den eneste i villaens dagligstue var et ungt kvindeligt vidne, som ønsker at være anonym. Hun er KjoellerNEWS bekendt.

--- Hvor er han? spurgte den indtrængende, mens han ifølge det anonyme vidne truede med pistolen.

--- Han er her ikke, svarede vidnet skrækslagent.

Så skød attentatmanden i raseri et skud op i loftet.

--- Hvor er han? brølede han. --- Jeg kræver Kjøller nu.

Tilbudt penge

I det samme trådte Kjøller ind i stuen fra kældertrappen.

Voldsmanden rettede straks pistolen mod ham. Kjøller stirrede rædselsslagen på pistolen og værgede for sig med begge arme og hænder.

--- Du må få alle mine penge, råbte Kjøller.

Det fik voldsmanden til at le hånligt og højt:

--- Hvilke penge? Ingen køber jo dine bøger. Alligevel bliver de ved med at udkomme. Selv om vi i medierne ignorerer dig og rakker dig ned. Nu er en ny bog på trapperne. Det blev dråben. Derfor er vi nødt til at stoppe dig effektivt på denne måde. Af hensyn til litteraturen, til læserne, til alt! Gud hjælpe os.

Han lo ondt og fortvivlet og sigtede beslutsomt på Kjøllers bryst.

--- Jeg lover at stoppe forfatterskabet, råbte Kjøller, inden han faldt besvimet om på stuegulvet.

Lem åbnede sig

I det samme åbnede en lem i loftet sig lige over pistolmanden, og en lavine af bøger tordnede ned over ham. Han forsvandt fuldstændig i bogmassen. Pistolen røg hen ad gulvet og ramte en gulvvase.

Kort efter kom ambulancen, men det viste sig umuligt at redde attentatmandens liv. Derimod fik redderne hurtigt liv i Kjøller med hjertemassage.

--- Jeg har altid opkøbt mine usolgte oplag, dengang jeg stadig udkom på traditionelle forlag, forklarer Kjøller, da vi kort efter ringer ham op. --- Men jeg har aldrig været i stand til at sælge restoplagene privat. Ikke engang sort. Og jeg har altid nægtet at betale læsere, som gjorde sig kostbare, for at modtage en bog fra mig. Venner og bekendte ønsker sig efterhånden udtrykkeligt ikke en bog fra mig i fødselsdagsgave.

Kjøller afviser opfordring fra politiet

Videre uddyber Kjøller:

--- Det gik op for mig, at min familie ikke brød sig om, at bøgerne efter hver nyudgivelse bredte sig mere og mere over hele loftet. De brokkede sig over, at der ikke var plads til deres kasserede pladespillere, symaskiner og andet skrammel. Derfor samlede jeg mine opkøbte bogoplag i høje stabler i midten af loftet, lige over loftslemmen. Den bruger vi aldrig, da vi har en udmærket loftstrappe med gelænder.

Kjøller slutter af med at oplyse, at lemmen snarest bliver fjernet og erstattet af solidt gennemgående loftstømmer, så ulykken ikke kan gentages.

--- Så kan min nye bog, ”Epistel 666” udkomme uden risiko.

Kjøller har afvist politiets opfordring til ham om at indstille bogproduktionen for at forebygge flere attentater.

--- Det er unødvendigt, beroliger Kjøller afsluttende. --- Mine bøger er de senere år udelukkende udkommet som Print on Demand og som e-bog. Man modtager derfor kun en bog, hvis man selv aktivt bestiller den – medmindre man står på min liste over særligt udvalgte modtagere af et gratis eksemplar.

 

Læs mere om Epistel 666

Læs Forfatterbanket, Kølletæppebank

 

 

© klaus@kjoeller.dk

 

 

 

Britta-historien

Kunst

Videnskab

Politik og medier

Religion og tro

Epistel 666