Først lagt op 12-09-2019

Senest opdateret 06-06-2024 13:33

 

Britta-historien

Kunst

Videnskab

Politik og medier

Religion og tro

Epistel 666

 

 

 

 

 

Stort forlag bandlyser Kjøller

”Vi ville aldrig have udsendt dit manus til mulig konsulentudtalelse. Det er indlysende, at vi ikke kan udgive Apostel 66,” skriver forlaget i lækket mail.

I den lækkede mail til Kjøller står bl.a.:

”Det er sjældent vi i dag laver flere udtalelser på et manus. Normalt sender vi kun et manus til en enkelt konsulent. Men der skete en fejl med dit. Manuskriptet lå i bunken ”Makuleres”. Men en nyansat studentermedhjælp sendte det ved en fejl til alle vores konsulenter. Hun havde læst skiltet forkert og troede, at der stod ”Kalkuleres”.

Hun sendte det altså ikke af ondskab. Tværtimod. Hun blev ulykkelig, da hun indså, hvad hun – af overivrighed på sin første praktikdag -- havde gjort.

Men gjort var gjort. Og vi kunne ikke stoppe det, for det var først, da vi her på redaktionen til vores overraskelse modtog tre konsulentudtalelser, at vi forstod, hvad der var sket. Tre af konsulenterne valgte nemlig af egen drift at skrive en udtalelse om dit manus, som må have virket animerende på dem. (Faktisk modtog vi flere konsulentudtalelser end tre, da der er stigende konkurrence mellem vores konsulenter om at få de bedste manuser.)

Vi ville aldrig have udsendt dit manus til mulig konsulentudtalelse. Det er indlysende, at vi ikke kan udgive Apostel 66.

Men som plaster på såret sender jeg uddrag af de tre udtalelser -- i håbet om, at udtalelserne kan hjælpe dig til bedre manuskripter, du kan sende til andre forlag. Vi ser os desværre ikke i stand til at modtage flere manuskripter fra dig.

Vi sender korte, anonymiserede højdepunkter fra udtalelserne vedlagt.

Bedste hilsner”

 

Læs Konsulent 1: En sej dødskamp

Læs Konsulent 2: Tjah bum bum

Læs Konsulent 3: Sublimt alderdomsgennembrud

 

 

 

Læs Sandheden om "Daisys doggy", Konsulentudtalelser

Læs Jeg, Ivanoff. Verdens herskende kunstige intelligens, Erindringskommentar

Læs Forfatterbanket, Kølletæppebank

 

Læs mere om Epistel 666

 

 

© klaus@kjoeller.dk