Først lagt op i sept. 2019, senest opdateret 02-02-2020 18:16:07

 

 

ALLE BØGER

FORFATTER- OG BOG-KOMMENTARER

Systematisk oversigt over alle bøger

BEDST SÆLGENDE BØGER TOTALT

MEST POPULÆRE BØGER PÅ SAXO.com

 

Epistel 666. Krimi

 

 

174 s.

Køb bogen på SAXO.com eller i enhver anden boghandel.

Læseprøve: Læs bogens begyndelse.

Bogens tilblivelse: Læs om ”Epistel 666. Krimi” som ”Arbejde i fremdrift”

Læs bogens lancering på KjoellerNEWS

Der er tidligt i september udsendt et traditionelt pressebrev. Det var fejlbehæftet og måtte trækkes tilbage med undskyldninger fra mig. Læs Katastrofal boglancering, Notits .

Der er senere udsendt et pressebrev, som bygger på mine erfaringer med ,hvad mine besøgende klikker på på Kjoeller.dk. Læs Pressebrev om Epistel 666. Krimi.

 

 

 

Purunge Zille Hansdatter Holberg kæmper for at bevare sin forfader, Ludvig Holbergs (1684-1754) gode ry, som angribes af præsident Donald Trump i daglige tweets med citater fra en nyopdaget Holberg-dagbog med Holbergs hemmeligholdte erotiske eskapader.

Trumps hensigt er at skandalisere Zilles far, dansk-amerikaneren Jeronimus Holberg, som truer Trumps genvalg.

Sammen med FE-agent John Kjeldsen og kriminalassistent Anna S. Møller, afslører Zille, hvem der myrdede Ludvig Holberg og hans efterfølgere med en falsk, umoralsk dagbog.

Epistel 666 er en selvstændig krimi. Men flere personer kendes fra tidligere unikrimier af samme forfatter: Agent John Kjeldsen, kriminalassistent Anna S. Møller, professor Helmuth Christophersen, konsulent Alfred Jönsson.

Bogens tætteste slægtninge


Pressen og bibliotekerne skrev bl.a.:

Underfundig og underholdende krimi med et interessant og anderledes plot. […] Kan læses uafhængigt af de andre af forfatterens krimier fx Bæstet på Bornholm eller Breaking bullshit. Ikke andre satiriske krimier at sammenligne med. Til bibliotekaren: Anbefales efter erfaringer med forfatterens bøger.” (Lektørudtalelse, DBC, om Epistel 666)

”Den er hylende morsom, og handlingen går over stok og sten, efter at en dansk forsker er fundet død på sit kontor på Københavns Universitet.” (Hans Larsen, Ekstra Bladet, om Kong Klaks sten.)

”Den er både veloplagt og vittig, og man sidder og klukker undervejs – mens man spekulerer på, om det vitterligt vil lykkes forfatteren at binde alle trådene sammen til sidst. Men det gør det faktisk.” (Flemming Andersen, Aktuelt, om Dronningens hund.)

”Der er knald på lektor Kjøller i denne groteske romansatire over kommunikation og manipulation i det politiske liv.” (Lars Hørby, Ekstra Bladet, om Lingos lov.)

Læs mere om Epistel 666 på KjoellerNEWS.

 

 

 

 

Unikrimi-serien med adjunkt og FE-agent John Kjeldsen, kriminalassistent Anna S. Møller, professor Helmuth Christophersen og konsulent Alfred Jönsson

 

2004

2017

2019

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjoeller.dk

Seneste kommentarer

KjoellerNEWS

Alle bøger

 

 

 

 

Senest opdateret 02-02-2020 18:16:07

 

 

© klaus@kjoeller.dk