Kommen­tarer og moraler.

Først lagt op 30-11-2023

Senest opdateret 30-11-2023

 

BRITTA-HISTORIEN

KUNST

VIDENSKAB

POLITIK OG MEDIER

RELIGION OG TRO

EPISTEL 666

ÅH, JEG KOMMAER!

”DRENGEN DER SKREV”

MENU

 

 

Foto Klaus Kjøller. Privatfoto fra video med Ferrarier på nettet.

 

Debat: Kongehuset: Lige ret til Ferrarier!

”Hvis vi alle var udstyret som få, var der overhovedet ikke plads til landet,” fastslår læserbrev

 

Redaktionel note:

Det har længe været kendt at meget hæse folk uden en tone i livet optræder offentligt som visesangere. TV-optagelser fra deres optrædender viser, at tilskuerne følger deres kamp med stoffet under svære ansigtsgrimasser med stor medleven. Den kendte visesanger, Svovl Dis Singer, er flere gange blevet genoplivet af læger, som var til stede ved hans koncerter. Rasende har Svovl afvist deres genoplivningsforsøg og insisteret på, at han bare holdt en lang kunstpause. Uanset om Svovl var ved at dø eller ej, så viser det, at hans optræden følges opmærksomt.

I sympati med denne positive holdning blandt sanginteresserede og TV-seere til at acceptere sang-, tale-, tone- og åndedrætshæmmede som aktive visesangere og nyhedsstudieværter, har KjoellerN#WS ønsket at hjælpe folk, som har udfordringer med at skrive. Uanset om det skyldes alvorlige psykiske lidelser eller almindelige skrivekramper, så bør dem, som ikke kan skrive, være lige så velkomne blandt os som skribenter, som dem, der ikke kan synge, længe har været velkomne blandt os som sangere.

Følgende er tilsyneladende et læserbrev. En reaktion på et kongehuskritisk jule-indlæg, som formentlig er bortcensureret. Bringes under pseudonym, som er redaktionen bekendt.

 

Læserbrev, hjemvendt til KjoellerN#WS efter at være udvist af BilledBladan:

Så var den der igen! Den afskændige misundelse til fortrydelse for kronehuset og deres gøgemål.

--- Ferier igen, siger man og gyser forkasteligt.

--- Og hva' så? siger jeg. --- De knogler som kun kronelig kan knogle.

Hvorfor må ingen stikke næsen frem foran de andre og klippe snorene over, mens de holder på hatten? Og hvorfor kun næsen og hatten? Det gælder ethvert organ: Frem med det og foran de andre. Og hold på det imens. Det gælder også dem med gevir og andre eksotiske abstinenser.

Helt ærligt: De kongelige er jo som os andre. Tæl deres ribben, og du får et resultat, som helt svarer til svineslagteriernes normaltal for mænd og kvinder i den frugtesløse alder. De bor på slotte, javel, men det betaler de selv ud af apagagen, hvis der ikke er andre, der betaler, og resten går usvækket til overforbrug. Rideheste, javel, men det er en blakket fornøjelse at sidde ovenpå sådan et balstyrisk bidselstyret gebyr.-Giver en masse inkontinent vrikken og kan medføre dildo øverst på genitalierne – også selv om ejakulationerne stråler om knep på reverset. De velkoksede limousiner, javel, men hvor mange har prøvet at banke sådan én på bule i den indre byld og er sluppet halvskaldet derfra? Nej, vel. Og godt til skrammel, for hvis vi alle var udstyret som få, var der overhovedet ikke plads til landet. Tæl selv rynkerne i dronningemoderens hovedskind, hvis du stadig har mistænkelige rester af feudalier i din sjæls afskumsfryser. Det er lang tud over sidste salgstatoo.

Basket og bundtet er de, på ænder og skøder. Hvert et skridt, de tager i, vil straks være på hele nationens skamlæber næste festmiddag. Tænk på, hvilke problemer det giver prinsernes parringsgemal, at drifterne af de kongelige kønsgodser ofte går over grevind. Og så har de ikke engang trodsfrihed. De må værsgo’ æde deres frelser fra revlsben og dikke dikke blod dertil. Og sådan kunne jeg blive vred og vred.

Hvem kan herefter have ondt af, at disse mennesker kurer på brædder i det skotske højland en uge eller to ved jodletid? Dette trøstesløse friskrid er dem vel misundt.

 

Frederik Henriksen, kornpris

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk