3

 

 

 

Først lagt op d. 29-11-2022, senest opdateret 11-12-2022

 

 

 

 

 

 

 

 

Slagsmål: Ramon Siccesrug, Sprecchmeisters højre hånd, mod Wittson og Writer, som fjernes efter lidt, især verbal, modstand. Overskrift: Vi er alle Dennis

 

3. Vi er alle Dennis

I det samme lød der voldsom larm nede foran bygningen. Efter et stort brag styrtede undervisningslokalets ene væg i grus. Den væg hvor kursets første perspektiverende eksempler var blevet vist på storskærm.

Mens støvet lagde sig, så deltagerne og foredragsholderne stadig klarere ud på en blå himmel, og derefter direkte ned på pladsen foran bygningen.

Flere store militæragtige, camouflagefarvede køretøjer og en enkelt tank på larvefødder med rygende kanon havde gjort holdt foran indgangen. Militærklædte, bevæbnede mænd i camouflage-uniformsdragter som på ryggen havde påskriften SM ARMY i mørkeblåt, myldrede ind i forhallen, hvor de bemægtigede sig skrankerne og invaderede resten af bygningen. Camouflagedragterne var foran forsynet med et lille gult firmamærke med et vildt udseende smilende ansigt i en hvid cirkel med påskriften “Sprecchmeister” i sort.

Kampklædte personer invaderede snart efter konferencesalen og tog Wittson og Writer til fange og førte dem væk. Wittson og især Writer gjorde modstand ved at fortælle de invaderende at de optrådte ulovligt i en offentlig institution. Og især ved at nægte at flytte sig.

— Ramon Siccesrug, du er genkendt, udbrød lektor Borning Writer og slog ud med den ene arm mod en stor mand i skrigende gul læderdragt med rødt slag over skuldrene og rød hætte og sort hanekam. Han anførte aktionen.

Writer fik bagfra et slag i skallen med en kølle, som slog ham i gulvet, så han måtte bæres væk af 5 mand. Wittson fulgte så efter uden ophævelser.

Siccesrug genindsatte derefter med en mundtlig erklæring foran forsamlingen det gamle Affalds-Genbrugs-Destruktions-Cirkulære, forkortet AGDcirkulære, i en mere omfattende udformning med de seneste ny sproglige raffinementer ind i det ukendte. Endnu bedre end departementet selv lige havde udvidet og forbedret det. Han kaldte det “Alt Godt fra Dennis-runddansen”.

— Det skal to rablende galninge da ikke bare komme og kassere, sagde Siccesrug med en hovedrysten som bredte sig i lokalet.

— Hvem er Dennis? spurgte mange. — Her i departementet er ingen ansat med det navn.

— Hverdagens ukendte helt, svarede Siccesrug med sin mørke, dybe stemme med tydeligt åndedrætsbesvær. — Ham kender alle. Dennis er overalt. Vi er alle Dennis.

— Borgmesteren hedder da Dennis, oplyste departementschefen.