Først lagt op 08-03-2018,,senest opdateret 30-04-2019 14:24:59

 

ALLE BØGER

FORFATTER- OG BOG-KOMMENTARER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

Forfatterbanket,

Kølletæppebank

Svensk Akademi: Dylan og diller, Kølletæppebank

Bjørn Nørgaard: Karriere i glas, Kølletæppebank

Tak til den grove selvsatires mester, Kølletæppebank

Feministisk fotokamp, Kølletæppebank

Forskning, Kølletæppebank

Dansk Sprognævn: komma, koma eller bullshit? Kølletæppebank

Carl Gustav til hest, Kølletæppebank

 

 

 

Feministisk fotokamp

Kronikken var illustreret med et stort foto af kronikøren og to andre unge velskabte kvindelige subjekter med en påfaldende iboende seksualitet

 

 

Indhold

Zætning: Omvendt Metoo 1

26-06-2018: Til kamp mod tabloidpressens urimelige undertrykkelse af mænds kroppe. 1

Morten MeToo Sabroe 1

15-02-2018: Men hvis en hanekylling af en mandlig anmelder havde skrevet om en ældre, veletableret kvindelig forfatter, at hendes seneste roman var en ny smart, dyr kjole hængt på en gammel, forvirret kvinde, så skulle vi ordentlig se løjer. 1

MeToo kolde fødder 1

10-01-2018: Mange kvinder er tilsyneladende ved at få kolde fødder af MeToo. Og ikke kun fødder. 1

#MeToo2.00 1

18-11-2017: Vi har intet hørt fra unge, smukke kvinder, som ved at udsætte sig for mægtige mænds seksuelle udfoldelser scorer en hovedrolle i en film. 1

Aalbæk uegnet 1

23-10-2017: Hvis kvinder skal knalde mænd i kulturbranchen for sexchikane, så bør de vælge andre end Peter Aalbæk. 1

Oh, Lykketoft 1

29-04-2017 Situationen er så fortvivlende, at vi er nødt til at klamre os til FN-veteranen Mogens Lykketoft, som i Berlingske torsdag håber, at forholdene kan bedres ved at Saudi-Arabien sidder i kvindekommissionen. 1

Penispension 1

09-03-2017: Feministen BOOTYLove regner altså med gennemsnitligt i ca. 2 en halv time hvert døgn at have en penis i sin skede livet igennem. 1

Feministisk fotokamp 1

08-03-2017: Kronikken er illustreret med et stort foto af hende og to andre seksuelle objekter, undskyld: unge velskabte kvindelige subjekter med en påfaldende iboende seksualitet. 1

Glad aften i byen 1

10-01-2016: Da kastraktion ved grænsen strider mod menneskerettighederne og mod Schengen, så er den eneste realistiske mulighed for en glad aften i byen, at Europas kvinder holder armslængde til fremmede. 1

Oldinges ret til fodbold 1

27-12-2015: Ingen olding er så stor en forbryder, at han bør udelukkes fra at styrke sin fysik ved at spille på et old boys fodboldhold. 1

Ny antiforening 1

07-07-2015: Bør unge mennesker ikke have lov til at sidde på en bro og drikke en øl, mens de snakker, uden der kommer en universitetslektor i bystudier og urbanitet forbi og dænger dem til med en masse fine ord? Åbenbart ikke. 1

Den nøgne sandhed 1

19-04-2015: Groft sagt foreslår, at man uden pladderpædagogiske omsvøb fortæller de unge, at hvis de lægger nøgenbilleder af sig selv på nettet, så er de bare for dumme til at have adgang til nettet. 1

Forskningsbaseret vås 1

12-10-2014: Ved at koble sin forskning med private, letkøbte fantasier om køn, erotik og undertrykkelse leverer Catherine Hakim dygtigt stof både til vittighedstegnere og store, fængende overskrifter og til den tusindtallige kalkunrablen på Facebook 1

Litterært tyveri hævnet 1

25-12-2013: Hedegaard bør kaste et stort sort klæde over sig, skære en revne foran til øjnene og tale med fistelstemme som kvinderne i Monty Python. Så kan han træde frem i danske medier som Hassans undertrykte muslimske kusine, sige hvad han altid har sagt og få stor succes. Omsider. 1

 

 

 

 

Zætning: Omvendt Metoo

26-06-2018: Til kamp mod tabloidpressens urimelige undertrykkelse af mænds kroppe.


Morten MeToo Sabroe

15-02-2018: Men hvis en hanekylling af en mandlig anmelder havde skrevet om en ældre, veletableret kvindelig forfatter, at hendes seneste roman var en ny smart, dyr kjole hængt på en gammel, forvirret kvinde, så skulle vi ordentlig se løjer.

En grøn kvindelig anmelder kan godt skrive således her i Berlingske om en ældre, veletableret mandlig forfatters seneste roman: ”’32 centimeter’ er en ny Porsche med en gammel mand ved rattet, der lidt for ofte mister orienteringen.” Det eneste, der sker, er, at forfatteren bliver sur og får lov til at skrive sin egen salgsfremmende anmeldelse til bladet.

Men hvis en hanekylling af en mandlig anmelder havde skrevet om en ældre, veletableret kvindelig forfatter, at hendes seneste roman var en ny, sexet, dyr kjole hængt på en gammel, forvirret kvinde, så var han blevet sat på hjul og stejle af rasende feminister. Især hvis det, han sagde, var rigtigt.

MeToo gør gamle mænd fredløse, gamle kvinder usårlige og unge kvinder fandenivoldske. Og gør alle frække Klods-Hans’er til stegte hanekyllinger.

Læs Groft sagt’en på B.dk.


 

 

 

161208TanteGyserVignet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

161208TanteGyserVignet

MeToo kolde fødder

10-01-2018: Mange kvinder er tilsyneladende ved at få kolde fødder af MeToo. Og ikke kun fødder.

I et åbent brev advarer omkring 100 kvindelige forfattere, kunstnere og akademikere fra Frankrig om, at MeToo-bevægelsen i nogle tilfælde har udviklet sig til puritanisme og en heksejagt på mænd.

I brevet erklærer kvinderne, at mænd fortsat skal have lov til at "lægge an" på kvinder. ”Voldtægt er en forbrydelse, men at prøve at forføre nogen – selv om det er vedholdent og klodset – er ikke et machoangreb,” siges det i manifestet. Manifestet præciserer også, at det er i orden at berøre et knæ og prøve ”at stjæle et kys”.

Mange kvinder er tilsyneladende ved at få kolde fødder af MeToo. Og ikke kun fødder. Selv mange førende MeToo-kvinder forsøgte ved Golden Globe-arrangementet at opmuntre Metoo-skræmte mænd med kropsnære, æggende sorte kjoler, som lod det meste af overkroppen være udækket og dermed udsat for kulde.

Tante blev lammet af gys over denne grovhed,
fordi hun hele sit liv har bekæmpet liderlige mænd. Med stor succes. Men ikke altid.

Engang som meget ung deltog hun, som hun plejede, i et arrangement i Borgerforeningen i sin mest tækkelig kjole. Men kjolen viste sig pludselig umulig at lukke. Hun opdagede så, at hun havde fået bryster, foruden meget andet. Det sprang frem overalt. Hun syntes dog, det lykkedes ganske godt at stoppe de fremstruttende gevækster ind i kjolen og lyne op, bare hun undlod sit undertøj.

Men alligevel sværmede specielt ældre mænd i foreningen om hende hele aftenen, og folkedansen efter kaffen udviklede sig til klammeri. En mand med overskæg slikkede hende på skulderen og sagde, at hun smagte af fløde. Det viste sig at være byens mægtigste mand, borgmesteren, og familie og veninder lo og sagde, at hun vist havde en lovende karriere foran sig på rådhuset.

Hun løb grædende hjem og fik både kolde fødder og blev kold om skuldrene, ja faktisk hele overkroppen, da kjolen revnede, så hun barfodet og nøgen måtte løbe hjem gennem natten.

Alt dette vældede op i tante, da hun læste denne grovhed.


#MeToo2.00

18-11-2017: Vi har intet hørt fra unge, smukke kvinder, som ved at udsætte sig for mægtige mænds seksuelle udfoldelser scorer en hovedrolle i en film.

Det er rystende med alle de kvinder, som i øjeblikket står frem og fortæller om ydmygende behandling fra mænd, som har brugt deres magt til at få sex.

Men det giver en ensidig, skæv vinkel på emnet magt og sex, at ingen af kvinderne i kampagnen #MeToo, har fået noget ud af manden, som kan opveje lidelserne. Vi har intet hørt fra unge, smukke kvinder, som ved at udsætte sig for mægtige mænds seksuelle udfoldelser scorer en hovedrolle i en film – eller livslang forsørgelse og social prestige som mage til en rig, afskyelig, affældig mand.

Hvis sådanne kvinder stod frem i en kampagne #MeToo2.00 med deres skræmmende succeshistorier, ville kampagnen mod sexchikane blive renset for enhver mistanke om at være hævntørstige kvinders forfølgelse af mægtige mænd, som foretrak andre.

Læs kommentaren "Nul sex, jeg er lektor."

Tante blev lammet af gys over denne grovhed,
fordi det ikke er en pæn tanke. at kvinder, som har scoret roller eller rige mænd ved at tilbyde sig seksuelt, holder det for sig selv. Tante vil helst ikke tro på, at den slags kvinder findes. I øvrigt ville en sådan kampagne #MeToo2.00 fuldstændig slå #MeToo af pinden, fordi den – ud over at rumme seksuelle ydmygelser – ville gøre visse kunstneriske karrierer og visse mægtige mænds ægteskaber til skandaler.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aalbæk uegnet

23-10-2017: Hvis kvinder skal knalde mænd i kulturbranchen for sexchikane, så bør de vælge andre end Peter Aalbæk.

Peter Aalbæk har ikke forstået hele ideen med den erindringsbølge af historier om sexchikane, som kvindelige filmstjerner og andre i øjeblikket deler under hashtagget #MeToo.

Til Jyllands-Posten udtaler han: ”Filmanmelder Nanna Frank Rasmussen har angiveligt af mig fået et klask i røven ved en fest under Berlin filmfestivalen. Jeg ville ønske, jeg havde erindring herom, men det lyder plausibelt!”

Han burde have undskyldt, fornægtet eller bortforklaret. I stedet håner han sit offer igen ved en tilståelse uden antydning af skam.

Hvis kvinder skal knalde mænd i kulturbranchen for sexchikane, så bør de vælge andre end Aalbæk. Han har tidligere en gang for alle offentligt sexchikaneret ikke kun alle kvinder, men julemanden, ved i helsides avisannoncer at ønske glædelig jul med sin erigerede penis.

Læs Groft sagt’en på b.dk.


Oh, Lykketoft

29-04-2017 Situationen er så fortvivlende, at vi er nødt til at klamre os til FN-veteranen Mogens Lykketoft, som i Berlingske torsdag håber, at forholdene kan bedres ved at Saudi-Arabien sidder i kvindekommissionen.

Saudi-Arabien er netop blevet stemt ind i FNs kvindekommission, som skal fremme ligestillingen. Sverige har en erklæret feministisk regering, som nægter at oplyse, om den stemte for eller imod.

Det kan kun betyde, at Sverige stemte ja. Ja-stemmen passer så dårligt til rollen som selvudnævnt ”humanistisk stormagt”, at Sverige vælger sin sædvanlige praksis over for politisk ukorrekte kendsgerninger: stilhed.

Alt er kort sagt, som det plejer: Saudi-Arabiens kvindeundertrykkende sharia-system og FNs påfaldende afmagt over for totalitære systemer. Og svensk ”tystnad”.

Situationen er så fortvivlende, at vi er nødt til at klamre os til FN-veteranen Mogens Lykketoft, som i Berlingske torsdag håber, at forholdene kan bedres ved at Saudi-Arabien sidder i kvindekommissionen.

Oh, giv os alle håb som Lykketoft!

Note: fik i Berlingske overskriften ”Oh, håbefulde Lykketoft”.

Læs Groft sagt’en på b.dk.


 

 

 

 

161208TanteGyserVignet

Penispension

09-03-2017: Feministen BOOTYLove regner altså med gennemsnitligt i ca. 2 en halv time hvert døgn at have en penis i sin skede livet igennem.

I Berlingskes kronik på Kvindernes Internationale Kampdag d. 8/3 skrev feministen ”BOOTYLove TQ” bl.a. ”Det vil sige, at i 90 pct. af min levetid, hvor der ikke er noget "sværd" i min fisse, lever den ikke helt op til dens definerede formål.” BOOTYLove regner altså med gennemsnitligt i ca. 2 en halv time hvert døgn at have en penis i sin skede livet igennem. Men hvis hun sover upenetreret af penis 8 timer i døgnet og passer et arbejde 37 timer ugentligt uden samtidig at rumme en penis, så bliver der på en uge kun 75 timers vågen fritid til rådighed til ind i mellem at rumme en penis i sammenlagt 16,8 timer ugentligt eller 22,4 pct. af sin vågne fritid. Og hvis hun ikke regner med at kunne holde denne høje penisprocent, til hun dør, er hun nødt til at hænge ekstra på her i sine unge år for at spare op til sin penispension.

Hvorfor gøs tante over denne grovhed?

Det kan ikke være ordet ”fisse”, som rigtig nok ikke er pænt, men det ord brugte BOOTYLove TQ selv i tantes daglige havemagasin ”Bellas”, hvor hun og to andre velskabte, unge kvindelige subjekter skrev på kvindernes internationale kampdag efter særlig indbydelse fra tante. Muligvis kom det bag på tante, at BOOTYLove brugte så fæle ord, men det gjorde hun altså.

Det kan heller ikke være de matematiske udregninger af, hvor længe BOOTYLove i alt må gå, stå eller ligge (svømme?) med en penis i sig for at nå op på i alt de ti procent levetid, spiddet på penis, som hun kalkulerer med. For de udregninger er ikke til at rokke uden at bryde matematikkens grundregler. Og så har jeg endda ikke engang medregnet hendes allerede tilbagelagte penisløse barndom.

Tilbage står kun den mulighed, at tante ikke bryder sig om den slet skjulte opfordring til promiskuitet, som stykket rummer. Tragisk, at tante nægter at se i øjnene, at det er BOOTYLove simpelthen tvunget til for at spare op til sine sidste år, hvor hun næppe vil være i stand til at rejse tilstrækkeligt med penisser til at holde de ti procent. Men måske har tante, som jo er langt oppe i årene, her nogle særlige peniserfaringer, som jeg ikke kender.


Feministisk fotokamp

08-03-2017: Kronikken er illustreret med et stort foto af hende og to andre seksuelle objekter, undskyld: unge velskabte kvindelige subjekter med en påfaldende iboende seksualitet.

I Berlingskes kronik på Kvindernes Internationale Kampdag d. 8/3 skriver feministen ”BootyLove TQ” bl.a. ”Stop med at omtale mig og mine seksuelt frigjorte medsøstre som seksuelle objekter. Vi er subjekter med en iboende seksualitet, som vi insisterer på udleve, udfolde, udforske og udtrykke, for det er vores menneskeret.”

Kronikken er illustreret med et stort foto af hende og to andre seksuelle objekter, undskyld: unge velskabte kvindelige subjekter med en påfaldende iboende seksualitet. Tilsammen udgør de kampgruppen ”Girl Squad”, som gerne optræder som afklædte subjekter med betydelig iboende seksualitet i alle medier, som til gengæld trykker deres sludrende debatindlæg.

Men fotoet tyder på, at det går tragisk ned ad bakke med kvindekampen. For Berlingskes amatør-billede af ”Girl Squad” udstråler ikke nær den samme professionelt provokerende iboende seksualitet, som det billede af de samme næsten nøgne kvindelige subjekter, som Politikens bragte for et par måneder siden. Og allerede i oktober 2016 optrådte de i MetroXpress endda helt nøgne i en billedserie.

Link til billedet i Berlingske.

Link til billedet i Politiken.

Link til billederne i MetroXpress.


Glad aften i byen

10-01-2016: Da kastraktion ved grænsen strider mod menneskerettighederne og mod Schengen, så er den eneste realistiske mulighed for en glad aften i byen, at Europas kvinder holder armslængde til fremmede.

Mange er faldet over Kölns borgmester, Henriette Reker, fordi hun nu anbefaler, at kvinder holder armslængde til fremmede for at forebygge verbal tilsvining, sexuel chikane, overgramsning, voldtægt og lommetyveri.

Det raser feminister over. De mener, at fejlen ligger hos de unge mænd af nordafrikansk og arabisk udseende, som bør undlade sexuel chikane, voldtægt m.m.

Det er Groft sagt enig i. De unge mænds optræden er noget svineri.

Men da politiet jo ikke kan opdække enhver mandlig immigrant, som ikke under sin opvækst har lært at omgås kvinder afslappet, og som derfor stimuleres sygeligt af unge, frigjorte, europæiske kvinder, så må kvinderne jo tage deres forholdsregler.

Og da der kommer flere og flere af sådanne seksuelt forskruede mænd til Europa, så bliver forebyggelse mere og mere nødvendig.

Og da kastraktion ved grænsen strider mod menneskerettighederne og mod Schengen, så er den eneste realistiske mulighed for en glad aften i byen, at kvinderne holder armslængde til fremmede.


Oldinges ret til fodbold

27-12-2015: Ingen olding er så stor en forbryder, at han bør udelukkes fra at styrke sin fysik ved at spille på et old boys fodboldhold.

Som bekendt er man ifølge svenskerne feminist, hvis man er imod diskrimering af kvinder. Groft sagt har længe været feminist.

Men nu er Groft sagt også blevet oldinist, dvs. han bekæmper diskrimering af gamle, især oldinge.

Oldinismen blev antændt, da FIFA dømte præsident Blatter og UEFA-præsident Platini ude af al fodboldrelateret aktivitet i otte år.

Det er rimeligt nok, at de straffes, fordi der er en masse millioner, de ikke kan gøre rede for. Men enhver kan se, at de begge trænger alvorligt til motion.

Det har tydeligt nedslidt deres fysik igennem mange år at proppe sig med en masse lækker mad og sidde til møder og jonglere med millionoverførsler bag kulisserne. Selv om Platini kun er 61 år, ser han lige så fysisk ruineret ud som den snart 80-årige Blatter.

Derfor er det ren oldinge-forfølgelse og diskrimination med denne dom at udelukke disse særligt fodboldglade gamle drenge fra den fodboldrelativerede aktivitet at spille på et old boys fodboldhold i en lokal klub.


Ny antiforening

07-07-2015: Bør unge mennesker ikke have lov til at sidde på en bro og drikke en øl, mens de snakker, uden der kommer en universitetslektor i bystudier og urbanitet forbi og dænger dem til med en masse fine ord? Åbenbart ikke.

For i Berlingske lørdag forklarer lektor Kristine Samson fra RUC, at disse unge skam ikke bare sidder og drikker øl og pjatter. Nej, de vidner om en bykultur, hvor man tiltrækkes af det uformelle og spontane mødested, der ikke er koreograferet af byplanlæggere.

Tjah.

Det betyder vel bare, at kommunen endnu ikke har nået at opstille bænke.

Og det bliver værre endnu, for når et par fodgængere stopper op og sludrer, så er det ifølge forskeren den nordeuropæiske bykultur, der blomstrer ved, at folk skaber deres egne små byrum, som de indtager, uden det er planlagt på forhånd.

Vi har foreninger mod racisme og mod undertrykkelse af kvinder, men vi mangler stadig en bevægelse mod lektorer, som iklæder helt banale aktiviteter imponerende videnskabeligt bullshit.


Den nøgne sandhed

19-04-2015: Groft sagt foreslår, at man uden pladderpædagogiske omsvøb fortæller de unge, at hvis de lægger nøgenbilleder af sig selv på nettet, så er de bare for dumme til at have adgang til nettet.

Det hedder sig, at unge i dag vokser op med nettet. Alligevel er det nu kommet bag på en del skolepiger, at nøgenbilleder af deres spæde bryster og balder, som de lægger på nettet, af andre smides rundt i cyberspace efter forgodtbefindende.

Det kaldes så "hævnporno", og skolen skal nu undervise i, hvordan det forebygges, efter materiale udarbejdet af foreningen Sex & Samfund.

Eksperter kører i Berlingske fredag i de højeste, abstrakte tågedannelser med ord som "kvindekamp", "puritanisme", "skam", "feminisme","undertrykkelse" og "kvindens krop ses som seksuelt tabu".

Spis brød til!

Groft sagt foreslår, at man ligeud fortæller de unge, at hvis de lægger nøgenbilleder af sig selv på nettet, så er de bare for dumme.

Alternativt kan de gøre som Emma Holten, som først lagde nøgenbilleder ud, derefter blev offer for hævnporno, og derfor nu fortsætter med at lægge nøgenbilleder ud, fordi det skaffer hende i alle medier, hvor hun fortæller, hvor rædselsfuldt det er, at alle ser hende nøgen.


Forskningsbaseret vås

12-10-2014: Ved at koble sin forskning med private, letkøbte fantasier om køn, erotik og undertrykkelse leverer Catherine Hakim dygtigt stof både til vittighedstegnere og store, fængende overskrifter og til den tusindtallige kalkunrablen på Facebook

Smukke mænd tjener 17 pct. mere, men smukke kvinder kun 12 pct. mere end ordinært udseende. Det har sociologen Catherine Hakim fra den britiske tænketank Civitas forsket sig frem til, ifølge Berlingske torsdag.

Men Hakim mener åbenbart ikke, at dette resultat er tilstrækkelig sexet i sig selv. For hun følger det op med en letfærdig påstand om, at resultatet viser, at kvinder ikke udnytter deres skønhed så godt som mænd. Og pepper det endnu mere op med en pirrende, men forskningsmæssigt helt ubegrundet mening om, at skandinaviske kvinder er undertrykt af en puritansk kultur. ”Vær en god kvinde, og husk, at skønhed kun er noget udenpå og ikke har nogen værdi, så kommer du i himmelen.”

Det er jo gedigent vås. Men det fungerer efter hensigten.

Ved at koble sin forskning med private, letkøbte fantasier om køn, erotik og undertrykkelse leverer Catherine Hakim dygtigt stof både til vittighedstegnere og store, fængende overskrifter og til den tusindtallige kalkunrablen på Facebook.

Så omtalen er hjemme, og forskningen dermed formidlet effektivt med vås. Desuden ser hun godt ud.


Litterært tyveri hævnet

25-12-2013: Hedegaard bør kaste et stort sort klæde over sig, skære en revne foran til øjnene og tale med fistelstemme som kvinderne i Monty Python. Så kan han træde frem i danske medier som Hassans undertrykte muslimske kusine, sige hvad han altid har sagt og få stor succes. Omsider.

Lars Hedegaard og Yahya Hassan siger det samme om islam, ghettoer og indvandrere fra arabiske lande. Men Hedegaard har sagt det meget længere end debutanten Hassan.

Begge er under PETs beskyttelse. Men Hedegaard må i uhonorerede debatindlæg forsøge at råbe offentligheden op fra sit hemmelige PET-skjul, mens Hassan skovler penge ind på sine foredrag og sin storsælgende digtsamling, som rummer alle Hedegaards tanker.

”Jeg har den forkerte afstamning og hudfarve og hedder Lars,” konstaterer Hedegaard opgivende forleden i Berlingske.

Rigtigt, og derfor bør der handles!

Hedegaard bør kaste et stort sort klæde over sig, skære en revne foran til øjnene og tale med fistelstemme som kvinderne i Monty Python.

Så kan han træde frem i danske medier som Hassans undertrykte muslimske kusine, der gør oprør mod indvandrerghettoens kvindeundertrykkelse, snyd med social bistand og vold.

Som Hassans tilhyllede kusine kan Hedegaard så bare sige alt det, han altid har sagt, men han vil nu få flere forsider på Politikens 2. sektion.

Verden er uretfærdig; derfor må man være snedig. Og hævnen vil være fortjent.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs flere Kølletæppebank.

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

Opdatering 09-03-2018: MeToo-Køllebank indsat + Tantes grove gys-vignetter.

27-06-2018: layoutforbedring + indsættelse af Zætning Omvendt Metoo.

10-12-2018: layout (billede tilføjet)

 

 

ALLE BØGER

FORFATTER- OG BOG-KOMMENTARER

SENESTE KOMMENTARER OG  MORALER

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp