FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

Først lagt op 26-06-2019,,senest opdateret 26-06-2019 18:06:59

 

 

Sproglig klimanedsmeltning

Når man tænker på, hvad en sprogligt nyskabende politiker som Glistrup, ja bare Pia Kjærsgaard -- før hun blev stueren -- ville være i stand til at levere ud fra de 18 sider rosenrødt bullshit, så må man græmme sig over det danske politiske sprogs klimanedsmeltning.

 

 

 

Alt var som ventet i pressen morgenen efter regeringsforhandlingerne faldt på plads. Som det ses ovenfor på ekstrabladet.dk, som meddelte, at vi havde fået ny statsminister, mens vi sov. Og nedenunder, hvor Løkke udtaler, at den rød-grønne ønskeseddel er ufinansieret og ukonkret. Og nederst til højre, hvor det oplyses, at Pernille Vermund (fra det yderste højre, Nye Borgerlige) vækker opsigt med bikini-billede.

Alt er, som det kunne ventes i Ekstra Bladet denne formiddag. Bortset fra, at DF ikke angriber den ny regering og dens 18 siders ”politiske erklæring”. Det decimerede DF har ikke i løbet af de 10 timer, der er gået siden forhandlingerne sluttede, været i stand til at levere en udtalelse, som er så skarp og sprogligt original, at bladet gider bringe den.

Det bekræfter, at formand Thulesen Dahl er enestående god til som en rigtig bankmand at nedtone alt ophidsende, som sker omkring ham. Men at han er aldeles ude af stand til at optone politiske rædsler, selv når de tigger om at blive optonet.

Når man tænker på, hvad en sprogligt nyskabende politiker som Glistrup, ja bare Pia Kjærsgaard -- før hun blev stueren som formand for Folketinget – ville være i stand til at levere ud fra de 18 sider rosenrødt bullshit, så må man græmme sig over det danske politiske sprogs klimanedsmeltning.

 

 

 

 

 

Læs Dansk Skrumpeparti, Køllebank

Læs Den snorkende elite, Kommentar

Læs Kristian Thulesen Dahl, stueren og sengeklar, Kølletæppebank

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

SENESTE KØLLEBANK

MÅNEDENS BEDSTE KØLLEBANK I INDEVÆRENDE ÅR

ÅRETS BEDSTE 2018

ÅRETS BEDSTE 2017

BEDSTE 5 TANTES GROVE GYS 2017

ÅRETS BEDSTE 2016

 

SENESTE KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1 (SENESTE MÅNED)

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 2019

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 2, (2018)

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 3, (2017 – 1999)

KOMMENTARER OG MORALER 1999-1975