Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2017, 10. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

Først lagt op 19-03-2020;,senest opdateret 19-03-2020 14:12:31

 

Coronatanker

Bag al tvivl om fremtiden står det i hvert fald klart, at vi homo sapienser får en hård tid med epidemier, inden vi bliver endeligt afskaffet.

 

 

 

 

Det er uacceptabelt for alle os homo sapienser, at vores forskellige samfund i løbet af få måneder vendes op og ned af en virus. Men vi er i høj grad selv ude om det. For vi har i løbet af de kun 200.000 år, vi har eksisteret på kloden, bredt os så voldsomt, at smitsomme elendigheder, som der endnu ikke er fundet en vaccine imod, nu ganske let breder sig fra det ene tæt pakkede menneske til det andet. Og befolkningstætheden øges med stigende hast, fordi yderst få lande rører en finger for at begrænse avlen, som tiljubles af mange store religioner og af mange stater.

Derfor ser jorden kun ud til at blive tættere befolket, og kommende ukendte vira vil derfor få stadig bedre vilkår.

Men samtidig bliver vores generelle sygdomsbekæmpelse stadig bedre. Det giver allerede opsigtsvækkende resutater. Den amerikanske præsidentvalgkamp 2020 vil således udspille sig mellem to meget rige mænd i halvfjerdserne, der har råd til alt det bedste, som lægeverdenen kan byde på. Der findes kloge folk, som mener, at det allerede midt i dette århundrede vil blive muligt at skaffe evigt liv her på kloden til folk med tilpas betalingsevne og -vilje.

Og den kunstige intelligens bliver stadig bedre. Forskere forudser, at den hurtigere end vores eksisterende menneskestyrede systemer kan fatte, vil overtage alle væsentlige funktioner, som holder Jorden gående i universet. Det står hen i det uvisse, om vi homo sapienser så vil blive anset for brugbare. Og i givet fald til hvad. Ellers ender vi som spildprodukt. Efter kun 200.000 år.

Meget er selvfølgelig uklart, men fremtidsperspektiverne er højst interessante. Og bag al tvivl om fremtiden står det i hvert fald klart, at vi får en hård tid med epidemier, inden vi bliver endeligt afskaffet. Vi har en af dem lige nu.

 

 

 

Læs Homo Sapiens Sisyfos, Lært og påtalt

Læs Hawking: Evakuér Jorden! Kølletæppebank

Læs Mens vi venter på indvandrerchippen, Catch 22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk