Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2020, 13. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

Først lagt op 11-12-2020;,senest opdateret 11-12-2020 15:15:01

 

 

Formanden for Dansk Pelsdyravlerforening, Tage Pedersen

Statsminister Mette Frederiksen omgivet af døde mink

 

Minksagens Gæt og grimasser

Departementschef, statsminister og formand for Dansk Pelsdyravlerforening er alle underlagt Lingos lov.

 

 

 

Formanden for Dansk Pelsdyravlerforening, Tage Pedersen, står nu (11/12) frem og fortæller til TV 2, at statsministeren 7/11 ringede til ham og sagde: ”regeringen står helt fast på, at alle mink skal aflives. Der er ikke nogen vej tilbage.” Det skete efter formanden samme morgen havde ringet til daværende departementschef i Fødevareministeriet, Henrik Studsgaard, og sagt, at han havde et stort problem: ”Avlerne er simpelthen i tvivl, om det er det rigtige, vi gør, så det skal vi have afklaret med den øverste ledelse.

På det tidspunkt havde departementschefen i flere dage vidst, at der ikke var lovhjemmel til at aflive raske mink. Og man havde i flere dage arbejdet i ministeriet med at lave papirer som skulle gøre det lovligt. Men det fortalte han ikke formand Tage Pedersen, som først fik det at vide 8/11. Samme tidspunkt som statsministeren oplyser hun fik det at vide.

Det står fast at departementschefen vidste at nedslagtningen af raske mink var ulovlig, da minkformanden ringede. Men det gjorde statsministeren ikke, i hvertfaldt ikke ifølge hende selv.

Hvis det senere viser sig, at statsministeren også vidste det 7/11, så hænger hun alvorligt på sagen. Især efter daværende departementschef for Fødevareministeriet overlod det til hende at ringe tilbage til minkformanden, som selvfølgelig nu er rasende over, at systemets fortielse af ulovligheden fratog ham et stærkt argument for at man skulle tøve med aflivningerne.

Men det er endnu værre, hvis det også viser sig, at departementschefen godt vidste, at statsministeren ikke vidste, at det hun sagde til minkformanden, var direkte ulovligt. Så står han klar til omgående fyring. Og statsministeren er klar til sin afgang.

Det følger altsammen den bærende regel i politik:

 

 

 

Læs

 

Læs

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk