Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2020, 13. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

Først lagt op 19-11-2020;,senest opdateret 19-11-2020 14:36:46

 

 

 

 

Læren af mink-gate

Minksagen gik for hurtigt. Tog kun få måneder. Derfor må en minister gå. Måske flere.

 

 

 

Minksagen viser at ministre ikke læser papirer. De har ikke tid på grund af de mange møder, hvor papirerne bliver lagt frem. Men det ved embedsmændene selvfølgelig godt. Det er jo dem, der skriver de tekster som ministrene aldrig har tid til at læse tilstrækkeligt grundigt. Derfor ved de også, at kun det, de orienterer ministre grundigt mundtligt om, trænger igennem. Derfor er det embedsmændene der bør gå – også i minksagen.

Men det er for besværligt. Derfor går ministre. Ikke mindst fordi pressen elsker det. Pressen hensættes i ekstase. At en enkelt, kendt minister må gå, kan derfor aldrig overgås af en hær af ukendte embedsmænd som fyres. Og en enkelt afgående minister overstråler desuden enhver indviklet sags substantielle detaljer som ingen almindelig vælger alligevel forstår.

Og normalt sker der heldigvis ingen store skader ved at politikerne ikke læser teksterne. Fordi politikerne når at blive reddet af embedsmændene, efter de forkerte politikerbeslutninger, som træffes på grundlag af ulæste tekster, er truffet. Men før de slipper ud.

Derfor bør sager aldrig gå så hurtigt som minksagen, der kun tog få måneder.

 

 

 

Læs

 

Læs

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk