Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2020, 13. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

Først lagt op 15-12-2020;,senest opdateret 15-12-2020 16:29:19

 

 

 

Minkdrab og barnebrud

Venstres eneste håb i Støjberg-sagen er, at Socialdemokratiets nylige adskillelse af mink fra bønder foregik mindst lige så klodset og magtarrogant som Støjbergs adskillelse af barnebrude fra mænd.

 

 

 

Historien om Inger Støjbergs adskillelse af flere indvandrerpar, hvor kvinden/ pigen var under 18 år, handler også om magtarrogance.

Støjberg har mange gange i sin politiske karriere med stort mesterskab udvalgt eksempler som skaber presseomtale som gavner hende. Mange husker sikkert hendes historie om sine oplevelser i en biograf med en lille flok indvandrerdrenge som støjende tilskuere. Og hendes fejring af flygtningestramninger med et lykketriumferende lagkagebillede har alle stadig på nethinden.

Men i modsætning til disse eksempler lugter eksemplerne med de ret få adskillelser af par, hun fik igennem, af at ministermagten gik hende til hovedet. Som uimponeret, jordgående jyde har hun fra starten kunnet se, at hendes handlinger ikke holdt i byretten. Men altså troet på, at hun var smart nok til alligevel bare at gøre det. Hendes had til indvandrermænd som importerede barnebrude gjorde hende blind.

Men det er aldrig lykkedes for hende at få pressen til at udbrede en oprørende historie om en konkret lille, ulykkelig pige som udnyttes af en erfaren, voksen mand. Det par, pressen kører historien med, er et ret jævnaldrende ungt indvandrerpar, som nu taler dansk og er selvstændige i transportbranchen. Tilsyneladende på lige fod. Støjberg er endt her, fordi hendes had til tanken om barnebrude i sit ansvarsområde gjorde hende blind for bureaukratiets juridiske muskler.

Så nu hænger hun alvorligt på den. Og Venstre med hende. For Venstres lave meningsmålinger og Venstres usikre, ny topleder gør det ikke let for partiet at fyre næstformanden.

Venstres eneste håb er, at Socialdemokratiets nylige adskillelse af mink fra bønder foregik mindst lige så klodset og magtarrogant som Støjbergs adskillelse af barnebrude fra mænd. Der tegner sig derfor nu en politisk blød SV-landing i begge sager.

---

 

 

 

Læs

 

Læs

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk