Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2020, 13. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

Først lagt op 15-01-2021;,senest opdateret 01-02-2021 13:25:13

 

 

 

 

Læse-let-Rigsret

Dejligt at der var så stort flertal for adskillelsen af parrene helt fra begyndelsen.

 

 

 

”Vi var sådan set enige i, at de par skulle adskilles, men det er klart, at det ikke kan foregå på en måde, som er ulovlig”, huskede Socialdemokratiets retsordfører Jeppe Bruus os på i går (14/1) i et interview med Jyllands-Posten.

Dejligt at der var så stort flertal for adskillelsen helt fra begyndelsen. Det, Støjberg ikke ville finde sig i, var, at adskillelsen ikke kunne ske hurtigt nok. Det skulle ske NU. Og det skulle straks være på alle forsider at det skete. Og hvem der sørgede for det. Og det kom det.

Og i øvrigt er den anklagede i mindst 3 af de i alt 6 rigsretssager, Danmark indtil nu – inklusive den mod Støjberg – har besluttet at gennemføre, blevet frikendt. Så må vi se, om Politiken også - hvis frikendelse sker igen for fjerde gang - lader Støjberg erobre forsiden med “Frikendt!” i letlæselig skrift til sine læseres oplysning.

 

 

 

 

Læs

 

Læs

 

 

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk