Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2021, 14. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

 

 

Først lagt op 15-06-2021; senest opdateret 15-06-2021 10:46:56

 

 

 

Foto fra TV2.dk

Foto fra TV2.dk

 

 

Vejen til sejr

Hvordan kan Christian Eriksens hårde skæbne sætte mest muligt skub i fodboldlandsholdet? Få det til at yde sit bedste, ja gerne bedre?

 

 

 

Det er meget godt med alt det offentlige hyggesnak frem og tilbage mellem indlagte Christian Eriksen og træner Hjulmand. Beroliger alle. Godt! Men ærlig talt: Vi skal vinde nogle fodboldkampe. Derfor må vi spørge: Hvordan kan Eriksens hårde skæbne sætte mest muligt skub i holdet? Få det til at yde sit bedste, ja gerne bedre? Og uden Eriksen.

Det må ske ved at træner og folk omkring holdet kort sagt bruger Eriksens forbandede uheld til at få holdet til at spille røven ekstra ud af bukserne. Men jo bedre det danske hold klarer de næste kampe uden Eriksen, jo mere overflødig bliver han i praksis for holdet. Derfor bliver kampene formentlig tabt mere end de ville med Eriksen på holdet – for at sende Eriksen og befolkningen et klart signal om at han er stærkt savnet, faktisk nødvendig. For at vise ham hvor meget brug der er for ham. For at få ham tilbage.

Det er sympatisk, men ikke smart – når vi nu skal vinde kampene ved at spille guddommeligt uden Eriksen. Mit håb er at denne klare analyse af psykodynamikken omkring landsholdet lige nu vil få alle til at gøre det nødvendige.

 

 

 

 

Læs

 

Læs

 

 

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk