Først lagt op 12-05-2023,,senest opdateret 12-05-2023 12:55:09

 

 

 

 

 

. Privatfoto fra video fra Venstres landsmøde 2022

 

Party-spoileren

 

Politik er let for enhver at forstå. Som TV-realityshow. Nogen gange næsten for let.

 

De færreste af os er eksperter i politik. Men vi er alle eksperter i Det politiske TV-realityshow som TV-nyhederne dagligt viser ny episoder af. Derfor kan vi alle se, at Ellemann aktivt har saboteret sin rolle i vores lands politiske TV-realityshow.

   Han brugte ikke sin ny rolle som leder af Venstre til at skære Mor Mette ned fra hendes høje hest og gå i flæsket på hendes manglende dyder. Tværtimod opgav han enhver strid og sluttede sig sammen med hende og Løkke i en totalt realityshow-kastrerende trepartiregering. Ikke engang sin forgænger, Løkke, kunne han derfor strides med ved at påpege hans forsømmelser i sine mange år som Venstre-leder.

   Han blev sygemeldt i flere måneder. Alle ved, at sygdom er hver mands herre. Ingen bebrejder ham sygemeldingen. Han er uskyldig. Men enhver kan se, at det forringer vores allesammens politiske TV-realityshow at en af hovedfigurerne mangler, uanset årsagen. Så kan han ikke score dyder i TV-realityshowet ved at angribe sine modstanderes dyder. Og den usædvanlige, lange sygemelding som nyvalgt leder klæber nu ved hans image som figur i TV-realityshowet. Det er yderst skadeligt. Den udviste skrøbelighed svækker alvorligt både hans stabilitets- og kompetencedyd.

   Og er der noget alle vælgere forstår, så er det at vurdere kvaliteten af det daglige politiske TV-realityshow. Og hvem der især spolerer det.

 

 Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

 

 

 

 

Læs

 

 

 

 

Læs

 

 

 

 

 

 

Læs

 

 

 

 

 

© klaus@kjoeller.dk

 

 

 

 

 

 

Boris