Først lagt op 18-10-2023,,senest opdateret 18-10-2023 21:57:36

 

 

 

 

 

 

Venstre må snarest i politisk praktik og dér finde sig en leder, der kan matche de to andre i regeringen.

Privatfoto fra video på TV2 Øst.

 

Partiet Venstre må i politisk praktik

 

Det ville være dybt tragisk om de engagerede politiske nørder i Venstre fumler partiet i afgrunden, fordi de alt for sent indser, hvordan dansk demokrati i virkeligheden fungerer.

 

De interne diskussioner i Venstre om de har den rigtige formand, breder sig nu i de trykte medier. Hos nogle af de lokale, jyske formænd er holdningen, at der faktisk kommer meget god Venstre-politik ud af regeringen. Men det kniber bare med at få det solgt udadtil. Ellemann står i skyggen af de to andre.

Denne udbredte indsigt i Venstre-eliten burde være nok til straks med fuld kraft at knokle for at finde en politisk leder som er i stand til at spille fandango i fortællingen om trepartiregeringen.

Men medlemmer af politiske partier tilhører landets politiske elite på højst 6% af borgerne. Og disse 6%  kæmper tappert mod den sandhed som bærer vores danske demokrati: 94% af befokningen forstår udelukkende politik gennem Det politiske TV-realityshow. Ikke gennem nørdede lækkerier for elitetropperne.

Det ville være dybt tragisk om de engagerede nørder i det gamle stolte bonde-parti Venstre får partiet til helt at forsvinde, fordi de altfor sent indser, hvordan dansk demokrati i virkeligheden fungerer.

Pak nørderierne sammen! På med arbejdshandsker og gummistøvler!

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

 

 

 

 

Læs

 

 

 

 

Læs

 

 

 

 

 

 

Læs

 

 

 

 

 

© klaus@kjoeller.dk

 

 

 

 

 

 

Boris