Først lagt op 27-10-2023,,senest opdateret 27-10-2023 14:19:48

 

 

Collage Klaus Kjøller 27-10-2023

 

Indfør en årlig netløs dag!

Skal minde danskerne om, at det altså er for tossegodt -- selv for os lykkelige danskere -- bare at lade netkablerne ligge frit rundt om i landskabet og på havbunden.

 

 

 

 

Verden er god. Og vores land er det bedste.

Vores lykke bygger bl.a. på at vores land fungerer. Og lykken afhænger mere og mere af at specielt nettet fungerer.

På Google finder vi, hvad vi har brug for at vide. Sjældent står vores telefoner på lydløst. På Netflix finder vi altid underholdning. Og rammer sygdomme, fører vi på Sundhedsplatformen bog over elendighederne. Og Nato sikrer freden.

Og alt dette afhænger af at nettet fungerer.

I en artikel i dag i Jyllands-Posten afsløres det, at vores tro på verdens godhed medfører en tillid til at ingen ondsindet magt pønser på at lamme Danmark ved at ødelægge nettet, som hele landet (og resten af verden) kommer mere og mere i lommen på.

Nettet fungerer via kabler som ligger helt frit i landet og i havet:

”Det er nemt at komme ind og ud af Danmark. Det samme gælder nogle af lokationerne, hvor fiberkablerne kommer ind fra havet og ud i landet. Man kan køre helt op til dem. Derfra er det bare at køre en bil ind i udstyret, og så er der alvorlige problemer”, udtaler en ekspert.

Hvornår vågner vores efterretningsvæsner og politikere op? Det sker desværre først efter nogle onde mennesker skærer kablerne over. Så kan alle ansvarlige og lykkelige danskere let se, at det var tåbeligt at gøre os alle dybt afhængige af disse skrøbelige kabler som ligger frit fremme.

Jeg skal hermed lancere et forslag om en årlig netløs dag i Danmark. En dag, hvor vi nationalt slukker nettet. Formålet er at minde danskerne om, at det altså er for tossegodt -- selv for os lykkelige danskere -- bare at lade netkablerne ligge frit rundt om i landskabet og på havbunden.

 

 

 

Læs

 

Læs

 

Læs

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk