Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Aldrig udsendt til pressen, grundet forfatterens afsky for undertrykkelse.

Bibliotekerne fik dog mulighed for at lave en lektørudtalelse:

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

2023, paperback, 2. rev. udg. 17. oplag

2004, 2007, paperback, 2016, print on demand. ePub

2015- , print on demand. ePub siden 2013

 

 

 

 

Først lagt op  02-04-2024 15:45:01; senest opdateret 02-04-2024 15:45:01

 

Besætningen på fregatten Ivar Huitfeldt. Foto: Nick/ Forsvaret

 

Impotent fregat rummer også glæder

 

Bag alle sagens forsvarsfadæser kan vi danske med stolthed erklære: Mission No Prisoners Completed!

 

 

 

 

Udfordringen for fregatten Ivar Huitfeldt var ikke kun at overleve i Rødehavet uden effektiv udrustning. For situationen med den impotente fregat skal jo samtidig udnyttes af forsvaret til at råbe politikerne op, så der falder flere penge af. Forsvarets folk kæmper ikke kun mod kampivrige houthier.

Og vejen frem er nu, at medlemmer af fregattens besætning kommer i TV Avisen og TV 2 NEWS og forklarer, hvordan de trods elendigt udstyr reddede skib og mandskab. Og derefter skal journalisterne – gerne straks og i samme TV-studie -- tvinge de ansvarlige politikere og administratorer i Forsvarsministeriet til strip tease hvor den ene opgejlede, fjerklædte forklaring efter den anden falder til jorden under gribende udslip af støn og kropsvridninger.

Nu er fregatten så allerede på vej hjemad. Og ved egen kraft. Alene det er en sejr i betragtning af houthiernes våben. Og ikke nok med det. For hjemturen foregår uden fanger. Det bør alle vi danske sammen fryde os over bag alle sagens ydmygelser. Mission No Prisoners Completed!

 

© Klaus Kjøller

 

 

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk