M

Først lagt op 24-08-2020

Senest opdateret 24-08-2020 11:41

 

Britta-historien

Kunst

Videnskab

Politik og medier

Religion og tro

Epistel 666

Åh, jeg kommaer!

 

 

 

 

Kommatering med kropskran

Jo før den ny kranmetode indføres overalt på universiteterne, jo hurtigere kommer alle kommaer tilfredsstillende på plads, vurderer ekspert

Forbundet af Grammatikundervisere på de Højere Læreanstalter (FaGHL) har efterspurgt mere information om det sætningsstativ som offentligheden første gang så i notitsen ”Markedsføring af ”Arbejde i fremdrift 2020”:

--- Gerne! siger Kjøller da vi træffer ham på telefonen på vej til en international konference om undervisningsmidler. Han har netop udsendt en ny bog  om metoden.

 --- I stedet for de materialer som i bogens markedsføring fyldte på hylderne, vil der – når hyldearrangementet benyttes som sætningsstativ i undervisningen – befinde sig kursusdeltagernes nøgne kroppe. Et hejsesystem sikrer at hylderne med kroppene kan hejses op og ned og derved kombineres til sætningskomplekser. En kropskran gør det muligt at løfte kroppe op og frem, så der kan dannes sætningsknuder og lignende. Og med en eller flere penisser  -- ofte penisattrapper på grund af holdenes kønsfordeling – kommateres komplekset.

--- Lyder fantastisk.

--- Alt foregår efter Retskrivningsordbogens regler. Altså når undervisningen foregår i Danmark, ler Kjøller.

--- Men hvad med elevernes sexuelle frustrationer og komplekser?

--- Det kender jeg intet til. Husk, det handler om grammatik. Ikke om alt muligt andet. Og indlæringseffekten er i top. Et klart gennembrud for grammatikindlæringen. Forbundet (FaGHL, red.) er velkommen til at ringe for flere detaljer. Jo før metoden indføres overalt på universiteterne, jo hurtigere kommer de kommaer tilfredsstillende på plads som har irriteret så mange altfor længe, slutter Kjøller.

 


Læs Usædvanlig hæmningsløs modtagelse af ny roman, KjoellerNEWS

Læs Kvantefysik kræver også krop, KjoellerNEWS

Læs Hvordan opstod ideen? Kom den fra attraktive kvindelige Danskstuderende? Arbejde i fremskridt 2020

 

Læs begyndelsen af Åh, jeg kommaer! Roman

 

Læs

 

 


 

 

 

 

 

© klaus@kjoeller.dk

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk