Først lagt op 04-04-2022

Senest opdateret 25-09-2023 12:27

 

 

 

 

Zelenskij kan, ifølge det russiske forsvarsministerium, kun holde alle

 sine taler fordi han instrueres døgnet rundt af et hold af førende mesterinstruktører af katastrofefilm.

Privatfoto fraTV.

 

Ukrainekrigen er en film

Russiske myndigheder føler sig nu tvunget til at røbe sandheden om amerikanske katastrofefilmskaberes aktive deltagelse i den specielle militæroperation i Ukraine

Det viser sig nu, at flere toneangivende filmskabere af amerikanske katastrofefilm i virkeligheden, ifølge russiske oplysninger, står bag det, Vesten og Ukraine kalder ”Krigen i Ukraine”, og som russerne kalder ”en speciel militæroperation som bekæmper nazister og skaber tryghed”.

Afsløringerne af filmskabernes deltagelse begyndte med at russiske myndigheder røbede, at billederne af påstået ukrainske, efterladte ofre på gaderne i Kyiv-forstaden Butja i virkeligheden viste filmstatister der var livagtigt sminkede som lig. Det var alt sammen, ifølge russerne, en del af aftalen mellem Rusland og Ukraine om krigen/ den specielle militæroperation.

Men disse lig, som havde ligget flere dage, var så mesterligt sminkede, at det skabte så stor kritik af den russiske specielle militæroperation i vestlige lande, at russiske myndigheder altså følte sig tvunget til at røbe sandheden om de amerikanske katastrofefilmskaberes aktive deltagelse i den specielle militæroperation.

--- Da vores tropper forlod bydelen efter at have bekæmpet statister, undskyld nazister, var byen helt tryg og uden mindste spor af sminkede lig, oplyser pressetalskvinden i det russiske forsvarministerium, Sofia Qakharova.

Ukrainerne nægter ethvert kendskab til amerikanske filmskaberes deltagelse i krigen.

--- Det er de nødt til, forklarer Sofia Qakharova. --- Men enhver kan selv se, at Zelenskij kun kan holde alle sine fantasifulde taler fordi han instrueres døgnet rundt af et hold af førende mesterinstruktører af katastrofefilm.


  

© klaus@kjoeller.dk