FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

SENESTE KØLLEBANK

MÅNEDENS BEDSTE KØLLEBANK I INDEVÆRENDE ÅR

ÅRETS BEDSTE 2018

ÅRETS BEDSTE 2017

BEDSTE 5 TANTES GROVE GYS 2017

ÅRETS BEDSTE 2016

 

SENESTE KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1 (SENESTE MÅNED)

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 2019

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 2, (2018)

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 3, (2017 – 1999)

KOMMENTARER OG MORALER 1999-1975

 

Først lagt op 02-04-2019,,senest opdateret 02-04-2019 14:44:44

Mere Kim, tak!

De politiske partiers interne censur af egne tåbeligheder, før de slippes løs, er så god, at der går år imellem, at en toppolitiker under fuld hornmusik tramper ind i den fælde, som et TV-indslag stiller op.

 

 

 

 

TV 2 Nyhederne viste i går (d. ¼) i 19-udsendelsen et indslag om en omfartsvej omkring den lille by Mariager i Nordjylland. Vejen koster 377 millioner og er besluttet som en del af regeringen og Dansk Folkepartis nye infrastrukturforlig til 112 milliarder, der bliver aktuelt, såfremt blå blok vinder det folketingsvalg, der skal afholdes senest 17. juni.

Indslaget bestod i optagelser fra forrige mandag (d. 25/3), hvor TV 2 lod kameraet rulle i 12 timer på torvet. Af lastbiler og lignende kom der fire lastbiler og en skolebus forbi (flere gange). Alle med ærinder i byens centrum. Dertil bragte man korte interviews med borgere på torvet, som så vidt jeg husker, alle fandt forslaget overflødigt. Og en trafikforsker fra Aalborg sagde det samme.

Men så kom forslagsstilleren, DFs trafikordfører Kim Christiansen, til orde fra sit Christiansborg-kontor. Man forventede en vis ydmyghed, fordi vi seere bl.a. i indslaget havde fået oplyst, at han ejede en bodegabar i Mariagers centrum, hvilket antydede et element af magtmisbrug i sagen. Men Kim Christiansens angreb alt og alle og fortalte kritikerne: ”I mangler indhold i jeres røvkedelige liv” og TV 2: ”Jeg ændrer ikke min beslutning, fordi I har spildt en dag på torvet.”

Som TV-dramatik var det langt bedre end den skarpeste satire, fordi det var hentet direkte fra virkeligheden med virkelighedens egne overdrivelser. Som elsker af rammende TV-satire kan jeg kun beklage, at det sker så sjældent, hvilket gør livet så røvkedeligt. De politiske partiers interne censur af egne tåbeligheder, før de slippes løs, er så god, at der går år imellem, at en toppolitiker tramper direkte ind i den fælde, som et TV-indslag stiller op.

Se TV-indslaget her.

Læs Catch 22: Populisme

 

 

 

 

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp