senest opdateret 27-05-2020 13:20:44

 

ALLE BØGER

FORFATTER- OG BOG-KOMMENTARER

Systematisk oversigt over alle bøger

BEDST SÆLGENDE BØGER TOTALT

MEST POPULÆRE BØGER PÅ SAXO.com

 

BOG: HÅNDBOG FOR UNDERTRYKTE

BOG: MANIPULATION II

BOG: NETVÆRK II

BOG: MANIPULATIONI

BOG: NETVÆRK I

KOMMENTAR: LÆREN AF MUHAMMEDSAGEN

MANIPULATIONSSUCCES: BOG: DEN HEMMELIGE SOCIALDEMOKRAT

 

Manipulation II

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

scan0008

 

2. udg. 1. oplag, april 2007, 333 s. 2. oplag er kommet i september 2008. 3. oplag i februar 2010, 4. opl. dec. 2010, 5. opl. dec. 2011, 6. opl. nov 2012, 7. opl. nov 2013, 8. opl. 2015, 9. opl. jan 2016, 10. opl. 2017, 11. oplag 2019.

 

Borgens Forlag/ Gyldendal Business (fra 1/9 2013)

ISBN 978-87-21-02955-5

Køb bogen på SAXO.com eller i enhver anden boghandel.

Læs kommentaren Læren af Muhammedsagen. Hvis den svage argumenterer godt for noget, som den stærke er imod, så får den svage stryg. Denne vigtige detalje udelades ofte, når skolen underviser eleverne i demokrati.

Læs om førsteudgaven (1991) : anmeldelser m.m.

Læs om bogen på forlaget Gyldendals netsted.

Læs om bogen på forlaget Borgens netsted.

Læs om bogen på KlausKjoeller.dk.

 

 

 

 

 

 

 

Håndbog i manipulation – med de nyeste, effektive regler og teknikker. Nu også med elementær indføring i indoktrinering, brug af vold og hjernevask.

 

Her får du effektive metoder til at manipulere med andre:

 

Hvordan får du din vilje over for tryghedsnarkomaner, karrieremagere, fanatikere og chefer? Skal du hidse dig op, snakke modstanderen efter munden, gøre hende utryg, bekræfte hendes opfattelse eller bare tyre hende?

Bogen kan også bruges som en vaccination mod manipulation: Hvordan undgår du at blive manipuleret? Hvad, hvem og hvornår skal du passe på?

Læs bogen, udfør dens øvelser og bliv bedre til at få din vilje! Og til at gennemskue manipulation i parforholdet, på jobbet, i politik og i ledelse.


Eller læs den ikke, og fortsæt med at blive manipuleret uden at du har nogen effektive modtræk.Bogen udkom første gang i 1991. Førsteudgaven udkom i 9 udgaver i mere end 25.000 eksemplarer, heriblandt oversat til svensk og norsk. Læs om første udgave, anmeldelser og modtagelse i øvrigt >>

Den gennemreviderede og udvidede 2. version af bogen udkom i 2007 og er nu udkommet i 10 oplag i i alt ca. 4000 eksemplarer. Sammen med førsteudgavens 25.000 fordelt på 9 oplag er Manipulation samlet udkommet i 19 oplag og ca. 30.000 eksemplarer.

 

Læs om Manipulation - en håndbogs succes i landets fængsler. Bogen placeres efter en fængselsbibliotekars vurdering lige under klassikerne "Fyrsten" af Niccolo Machiavelli og "Krigskunsten" af Sun Tzu. Lige under "Manipulation" ligger Koranen.

Magt3logien

Manipulation – en håndbog (1991, rev. 2007) er første bind i en magttrilogi: Netværk på godt og ondt – magtmisbrug for begyndere (2004, billigudgave 2007, e-bog 2015, paperback 2015) og (E-)Håndbog for undertrykte – med nøgle til kommissærernes bullshit (paperback og e-bog 2015). Alle bind kan læses og bruges uafhængigt af hinanden. Trilogiens to første bøger lærer dig, hvordan du – inden for de givne magtrammer – gør din kommunikation effektiv, så du når dine mål. (E-)Håndbog for undertrykte lærer dig, hvordan du erobrer magten og derefter indretter dit territorium, således at dine undersåtter kommunikerer, som du vil have det.

 

 

 

Citat fra anmeldelse: Ekstra Bladet d. 13/5 07

Anmeldelse ved Svend Skriver. Efter en beskrivelse af nogle kommunikationsfejl som Marianne Jelved har begået i forbindelse med Khaders udbrud, hedder det bl.a.

”OGSÅ VI ANDRE kan lære meget af Kjøller. Hvad enten man har problemer med chefen, føler sig groft manipuleret af sine børn eller bare ikke kan med sine kolleger, er der hjælp at hente hos den strategiske kommunikationsekspert, der tålmodigt forklarer sin læser, hvordan man aflæser en vanskelig situation og reagerer hensigtsmæssigt på den. […]

 

ALT DET [at man ikke altid selv skal styre andre] VED Klaus Kjøller naturligvis godt, men han ved også, at man skal provokere for at få sine budskaber igennem. Derfor har han skrevet sin underholdende håndbog i kunsten at styre andre mennesker med et manipulatorisk glimt i øjet. Og derfor er den for længst blevet en bestseller.”

 

Citat fra anmeldelse: Jyllands-Posten d. 1/6 07

Anmeldelse af Jakob Levinsen.
Manipulation får fem stjerner. Det hedder bl.a.

 

”[…] faktisk er hans bog et særdeles læseværdigt og lærerigt eksempel på, at kynisme og gode hensigter ikke behøver udelukke hinanden. Hans mange fiktive eller virkelige eksempler – ikke mindst fra det politiske liv, opgaver til læseren og opdeling af modstandere og metoder i forskellige typer – handler nemlig overhovedet ikke om at bedrive ondt. Det gælder bare om, helt neutralt og særdeles veloplagt formuleret, at indse, at man altid indgår i én eller anden form for magtkamp med sine omgivelser. […]

Kjøller har selvfølgelig vidst nøjagtig, hvad han gjorde, da han agerede plat og macho-brovtende og provokerede feministerne. Der prompte slugte maddingen og med angrebene på ham fik givet ham martyrglorie og dermed øget opmærksomhed og troværdighed i den modsatte lejr.

 

Det kunne lige så godt have været et eksempel fra hans egen bog, som hermed er anbefalet med den varmeste kynisme.”

 

Citat fra anmeldelse i Berlingske Tidende d. 8/8 2007

Anmeldelse af chefredaktør Lisbeth Knudsen i sektionen Karriere, rubrikken ”Ugens bog”. Overskrift: ”Manipulation på tusind måder”.

 

Det hedder bl.a. i anmeldelsen som fylder det meste af en side med stor illustration af bogens forside, og som også prydes af et billede af anmelderen:

 

”Klaus Kjøllers arbejde som lektor på Københavns Universitet, hvor han uddanner sprog- og kommunikationsrådgivere, hans omfattende forfatterskab og flittige deltagelse i den offentlige debat fornægter sig ikke. Hans håndbog i manipulation er velskrevet, let i sin formidling, redskabsorienteret i sin opbygning med små øvelser og tests til læserne og underholdende i sine eksempler. Den føles ind imellem provokerende og enerverende i sin omsætning af alt til magtbalancer både på hjemme- og udefronten; men man fornemmer hele tiden en underfundighed og humor, som forhindrer, at dette bliver en af de traditionelle bøger om det, som moderne medier og kommunikation udsætter os for. Her er ingen offerroller men en opfordring til at gå til modangreb på dem, der manipulerer, og afsløre dem i stedet.

[…]

Klaus Kjøllers bog er et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.”

 

 

Læs mere om den reviderede andenudgaves modtagelse på ’Seneste nyt’, omkring udgivelsesdatoen 30/4 2007 (lidt før og de efterfølgende uger)

 

 

 

 

 

Bogens indholdsfortegnelse

 

 

scan0009

 

 

 

scan0010

 

 

Senest opdateret 27-05-2020 13:20

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

151217klauskjoellerDKforside.bmp