FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

Først lagt op 08-01-2019,,senest opdateret 08-01-2019 17:55:53

002

Unødvendige, nødvendige dødsfald

Efter 8 døde, er det nu omsider dobbeltsikret, at ulykken på Storebæltsbroen forleden ikke kan ske igen.

 

 

 

Trafikstyrelsen har nu forbudt kørsel med ”lommevogne”, dvs. den slags godstogsvogne, som var årsag til ulykken på Storebæltsbroen forleden, som kostede 8 mennesker livet. Desuden har man indført forbud mod at ”godstransport med vindfølsomme køretøjer” kører på broen, når der blæser stærk sidevind, som da ulykken skete. Så kort sagt har man nu dobbeltsikret, at ulykken forleden ikke kan ske igen.

Det er ærgerligt, at det skulle koste 8 livet og 16 tilskadekomne, før myndighederne testede sikkerheden ved denne transportform, som har været i brug i mindst 20 år. Endnu en gang har vi fået bekræftet grundreglen for al medienyhedsprioritering og derfor også al offentlig administration: Lig på bordet

(fra Den politiske komedie, 2011)

Så selv om den tidligere sikkerhedschef i DSB, Thomas Albøg Olsen, ifølge TV2.dk har gjort opmærksom på præcis denne sikkerhedsrisiko i mange år. Og selv om de godsmedarbejdere, der har stået for det daglige, praktiske arbejde, må have tænkt ”går den, så går den” flere gange gennem årene, når tappen på traileren vist ikke helt fik fat i godsvognen inden afgang, så skulle der altså desværre Lig på bordet, før medier og myndigheder gjorde noget effektivt ved det.

 

Læs Køllebank Voldsparadokset

 

 

 

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp