FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

SENESTE KØLLEBANK

MÅNEDENS BEDSTE KØLLEBANK I INDEVÆRENDE ÅR

ÅRETS BEDSTE 2018

ÅRETS BEDSTE 2017

BEDSTE 5 TANTES GROVE GYS 2017

ÅRETS BEDSTE 2016

 

SENESTE KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1 (SENESTE MÅNED)

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 2019

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 2, (2018)

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 3, (2017 – 1999)

KOMMENTARER OG MORALER 1999-1975

 

Først lagt op 04-02-2019,,senest opdateret 20-04-2023 11:36:33

002

Lang skoledag død

Skandalen om indførelsen af skolereformen 2014 har rystet skoleetablissementet og desuden gjort Nævnet for Videnskabelig Uredelighed langtidssygt, så klagen over fusk har ligget ubehandlet siden februar-marts 2018.

 

 

 

 

Skoleforskeren, ph.d. Keld Skovmand har netop udgivet bogen ”Folkeskolen – efter læringsmålssstyringen?” Her påviser han, at argumentationen hos mange af de fremstående professorer og andre specialister, som i offentligheden var bannerførere for den skolereform med længere skoledage, som blev gennemført for 4-5 år siden, var dårligt funderede. Faktisk så dårligt, at de nu – via Aarhus Universitet – er anmeldt til Nævnet for Videnskabelig Uredelighed.

Sagen har rystet skoleetablissementet og desuden gjort Nævnet langtidssygt, så klagen har ligget ubehandlet siden februar-marts 2018.

I Jyllands-Posten foreslår anmelder Mikael Busch, at bogen gøres til pligtlæsning for de politikere, der ikke anede, hvad de i sin tid stemte ja til. Især vil Køllebank fremhæve daværende undervisningsminister Christine Antorini (S), hvis vanvidsbegejstrede ansigt og stemme, vi er flere, der stadig kan huske, når hun skamroste de lange skoledage, som alle nu er enige om, skal væk i den næste skoleordning, som allerede er på trapperne.

(En læser har klaget over, at ovenstående sætning er knudret og svær at forstå. Den er derfor analyseret her i trappediagram: Zætning: Antorini går igen)

Teksten fortsætter under annoncen

Giv os mere forskning, Skovmand! Det ideelle ville være, hvis vi kunne have forskningen, inden offentlighed og politikere manipuleres ind i de forkerte beslutninger, som forskningen afslører. Det kan vi selvfølgelig ikke.

Men sæt alligevel gerne forskningshastigheden op. For tendensen er, at ændringer inden for skoleområdet efterhånden sker så hurtigt, at forskning i de seneste ændringers baggrund får stadig vanskeligere ved at nå at udkomme, før en ny ordning er indført.

 

Læs Køllebank: Skjulte skolebørn. Sagen viser, at landets politisk korrekte skolemafia skal blive bedre til at holde skolens 16 procent funktionelle analfabeter skjult.

Læs Kommentar: Bander begynder i familien

Læs Køllebank: Skolereformen efter denne. Hvad gør vi, hvis det viser sig, at heller ikke den ny skolereform kan lære eleverne at læse? Så bør næste reform bestå i, at Egelund og Antorini sendes til himmels som bedstefar og –mor og udstyres med himmelsk lokkemad

 

 

 

 

 

 

 

Læs flere Køllebank.

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp